Miért nem indulhattak olyan emberek sokáig a Miss Universe szépségversenyen, akik már férjnél voltak?
Figyelt kérdés
okt. 17. 16:34
1/9 anonim válasza:
Mert férjes asszony/elvált nő, nehezebben kapható prostis melóra.
2/9 anonim válasza:
Mondjuk én a felső korhatárt nem értettem soha.
3/9 anonim válasza:
Kellett a pasiknak az álom, hogy megszerezhetik maguknak a nőt. Pont úgy, mint mikor fiúbanda tagjait ráveszik arra, hogy ne osszák meg, ha barátnőjük van, vagy ha melegek.
Kevésbé áll a farkuk férjes asszonyokra.
4/9 anonim válasza:
Attól, hogy most már próbálják a szépségversenyt mint intézményt annak beállítani, hogy keresnek egy jó példakép nőt az összes nő képviseletére, régebben elég egyértelműen arra volt hivatott, hogy a férfiaknak kedvezzen, eye candyt mutasson nekik... ott meg kellett az a kicsi csekély reménysugár, hogy "hát esetleg nekem is esélyem lehet nála, ha összefutunk". És ezért is volt a korhatár is, hogy "azé' ne legyen ám túl öreg, az nem tetszik a pasiknak".
5/9 anonim válasza:
Hülyeség minden válasz. Én se tudom, miért volt ilyen szabály.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, volt-e ilyen szabály, de én egy olyan szabályt állítanék fel, hogy olyan ne jelentkezzen, akin valamilyen plasztikai beavatkozást végeztek, műmell stb., mert az már nem ő.
8/9 anonim válasza:
"Hülyeség minden válasz. Én se tudom, miért volt ilyen szabály."
Ha nem tudod, miért volt a szabály, honnan tudod, hogy hülyeségek a válaszok?
9/9 anonim válasza:
6: a legnagyobb szépségversenyeken van ilyen szabály (bár kérdés, hogy ezt hogy lehet ellenőrizni főleg hogy most már transzneműeket is engednek versenyezni, akinek a 99%-a átesett műtéten).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!