Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehet esélyem...

Awatpr0 kérdése:

Szerintetek lehet esélyem modellként, érdemes lenne belevágni? Akár olyan modell akik csak ruhákat próbálgatnak

Figyelt kérdés
Manapság olyan undoríró fejű emberek lesznek modellek, tényleg felmegyek nike, aboutyou, hollister bàrhova, csúnya embereket látok csak, én meg többszörösen nézek ki náluk jobban. A szépség relatív, de akkor sem vagyok ocsmány a sok "modellhez" képest. Vagy manapság ez előírás, higy csúnyának kell lenni?

okt. 14. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Kopaszon biztos, hogy keresett modell lehetnél, pláne ha lány vagy.
okt. 14. 23:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Hol ebben a segitseg? Ezzel nem jutottam elorebb
okt. 14. 23:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Feltétlenül. Minden második csaj, akinek nincs valamilyen öngyűlölő testképzavara azt hiszi, hogy ő a következő Cindy Crawford. Nyilván nem telített a piac csak a GyK-s wannabe modellekkel se, és nyilván nincs konkurenciád. Mivel emelkednél ki a másik 500ezer közül?

Nem véletlen, hogy karakteres arcú szokatlan embereket keresnek és foglalkoztatnak, akik ki tudnak tűnni, nem pedig hétköznapi, sematikus értelemben vett szépeket, amikből egy metrószerelvényen találnak 20 tök ugyanolyat.

okt. 15. 00:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Feltettél egy kérdést, hogy "Szerintetek lehet esélyem modellként, érdemes lenne belevágni?", csak azt nem írtad le, hogy te hogyan nézel ki, tehát az adataidat. Így hogy várhatod el, hogy érdemben válaszoljunk a kérdésedre?

Google, keress rá egy modell ügynökségre, és írj nekik. Ilyen egyszerű. Majd ők megmondják, hogy lehetsz-e vagy sem. De ne felejts az el fotót és adatokat csatolni a leveledhez, ha már ide nem írtál semmi értékelhetőt magadról.

okt. 15. 05:39
 5/6 anonim válasza:
Az eléggé felejtős hogy te veszed fel velük a kapcsolatot, ha nagyon alkalmas vagy akkor megtalálnak, akár az instagramra feltett képeid alapján. Ha nem, akkor meg nem vagy alkalmas. Egy álmom lenne modellkedni, de nem haladok előre ebben a tekintetben, nem nagyon figyelt még rám fel senki
okt. 15. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont az a bajom művészként hogy nem találok elég szép modellt vagy ha igen akkor nevetségesen túlárazza magát. Ha nem kifutózni akarsz meg világhírű lenni, csak tisztességesen megélni belőle, dobhatsz egy privátot.
okt. 21. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!