Mi a véleményetek az Amerikában egyre népszerűbbé váló kigyúrt csajokról?
Nem jönnek be, nem nőiesek.
Azt mondjuk kipróbálnám, hogy én vagyok a súly a kezükben, vagy hasonló. :D
De felfogod, hogy ezek többsége 40 kilós kiscsajként kezdte ezt a sportot?
Tehát megfelelő eddszér és szerek bevitele hatására átlag kicsajból ilyenek lehetnek.
Ez viszont azt jelenti, hogy bármilyen csajból lehet ilyen, azaz ez a lehetőség a megizmosodásra kódolva van minden nőben, tehát innentől fogva racionálisan nem lehet már ezt "nem nőiesnek" tekinteni.
Teljesen semleges, lehet nagyon jól kinézni izmosan is, más testalkattal is. Persze, túl lehet tolni mindent, de alapvetően mindenki azt kezd a testével, amit akar (a második link már a jócskán túltolt kategória nálam, de kinek mi).
Egészségügyi szempontból viszont sokkal jobb, ha jó erőben vannak, mintha csak arra törekednének egész életükben, hogy minél csontsoványabbak legyenek. Állítólag kevésbé üti arcon azokat az időskori legyengülés-csontritkulás-izomvesztés, akik fiatalon elég izmot építenek. (Persze nem vagyok szakértő a témában, nem vagyok eü-s dolgozó, szóval vegyetek mindent kritikusan, amit mondok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!