Hogy hívják az alábbi női testalkat-típust?
Lábban, fenékben "erős", de felsőtestben szerényebb.
A klasszikus besorolás szerint nem jó, mert ott általában a csípőt és a felsőtest arányát említik. A széles csípőhöz lehet vékony láb, ami nem előnyös az én szememnek.
A keresett testalkatra példa lehet Kristina Vogel, volt bicikliző olimpikon, de neki túlzottan izmos és ezért vastag a lába. De a leírás illik rá.
Hasonló elosztású, de nem atlétikus alkatnak az elnevezése kéne, ha van olyan.
kicsi mell + széles csípő / nagy fenék = körte
90-60-90 mell-derék-csípő arány + keskeny vállak = homokóra
széles váll + nagy mell + keskenyebb csípő = fordított háromszög/eper
nagy mell + hasra hízásra hajlam + széles csípő / nagy fenék + keskeny lábak = alma
kicsi mell + keskeny csípő / kicsi fenék + keskeny vállak = banán / téglalap
19:25 értem, hogy ezek a "szabvány" testalkatok, de ezek közül egyikbe sem illik bele nagyon.
Akkor mondok egy másik példát, akire én gondolok. Nyilván ő egy rajzfilmfigura, de rajta jól szemléltethető: Nani a Lilo és Stitch rajzfilmből, Lilo nővére
A teste felső része nem egyértelműen körte sem pedig homokóra, a csípője sem túlzottan széles, ellenben vastag lábai vannak.
Ne rajzfilmfigurákat vegyél alapul. Nem természetesek az arányok rajtuk.
De felesleges ekkora cécót kerekíteni a kérdésnek, modellnek csak a banán / téglalap alkatúak alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!