Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Aurora model management,...

Summer2 kérdése:

Aurora model management, valaki erről hallott már? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2024. jan. 8. 15:32
 1/6 anonim válasza:
Én tegnapelőtt jelentkeztem. Tegnap írtak hogy kiválasztásra kerültem. Felhívom ma vagy holnap aztán kiderül. Nem tudom miről van szó. Téged is kiválasztottak?
2024. jan. 10. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia 1-es! Mi újság azóta? Kérdező?
2024. jan. 25. 09:58
 3/6 anonim válasza:
Sziasztok! Én is kiválasztásra kerültem múlthéten szerdán. Fel is hívtak telefonon a részletekkel kapcsolatban és ez online stream, ahol bikinit, fehérneműt és body-s ruhadarabokat kérhetnek tőled az élő idejű nézőid. Neked egy moderátor álltali utasítást kell elvégezned. Én ezt nem vállaltam, de ha valakinek van személyes tapasztalata légyszíves írja le.
2024. febr. 3. 19:16
 4/6 anonim válasza:
Sziasztok! Én lassan fél éve dolgozom ott, a vezetőség szuper cuki és nagyon korrektek. Eddig bármit megtudtam velük beszélni ha nem tetszett valami. Nagyon rugalmasak, előre csak egy héttel kell tudnom hogyan megyek majd dolgozni. 6-700 ezret simán megkeresem egy hónapban, de volt ez már 1 millió felett is. Ennyi igazából, nem tudom mit írhatnék még, ha van kérdésetek, akkor írjatok.
2024. febr. 20. 12:02
 5/6 xXAerrowXx válasza:
Szia 4-es! Kb havi hány óra munkával jön össze ekkora összeg? És csak olyan ruhákról van szó amit a 3-mas írt? Vagy ennél kevesebb ruhát is kérhetnek?
2024. márc. 25. 12:41
 6/6 anonim válasza:
Sziasztok! Én 1 évig dolgoztam náluk. heti 25 (5x5) óra munkával kerestem 800ezret. fehérnemű amit kérnek az szerintem bárkinek belefér ez már minden modellkedésnél alap. A beosztást simán a sulimhoz tudtam igazítani és k-rva jó céges bulikat csináltak:)
okt. 16. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!