Summer2 kérdése:
Aurora model management, valaki erről hallott már? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2024. jan. 8. 15:32
1/6 anonim válasza:
Én tegnapelőtt jelentkeztem. Tegnap írtak hogy kiválasztásra kerültem. Felhívom ma vagy holnap aztán kiderül. Nem tudom miről van szó. Téged is kiválasztottak?
2/6 anonim válasza:
Szia 1-es! Mi újság azóta? Kérdező?
3/6 anonim válasza:
Sziasztok! Én is kiválasztásra kerültem múlthéten szerdán. Fel is hívtak telefonon a részletekkel kapcsolatban és ez online stream, ahol bikinit, fehérneműt és body-s ruhadarabokat kérhetnek tőled az élő idejű nézőid. Neked egy moderátor álltali utasítást kell elvégezned. Én ezt nem vállaltam, de ha valakinek van személyes tapasztalata légyszíves írja le.
4/6 anonim válasza:
Sziasztok! Én lassan fél éve dolgozom ott, a vezetőség szuper cuki és nagyon korrektek. Eddig bármit megtudtam velük beszélni ha nem tetszett valami. Nagyon rugalmasak, előre csak egy héttel kell tudnom hogyan megyek majd dolgozni. 6-700 ezret simán megkeresem egy hónapban, de volt ez már 1 millió felett is. Ennyi igazából, nem tudom mit írhatnék még, ha van kérdésetek, akkor írjatok.
5/6 xXAerrowXx válasza:
Szia 4-es! Kb havi hány óra munkával jön össze ekkora összeg? És csak olyan ruhákról van szó amit a 3-mas írt? Vagy ennél kevesebb ruhát is kérhetnek?
6/6 anonim válasza:
Sziasztok! Én 1 évig dolgoztam náluk. heti 25 (5x5) óra munkával kerestem 800ezret. fehérnemű amit kérnek az szerintem bárkinek belefér ez már minden modellkedésnél alap. A beosztást simán a sulimhoz tudtam igazítani és k-rva jó céges bulikat csináltak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!