Lehetnék modell? (kép)
Figyelt kérdés
a testem megváltoztatása nélkül lehetnék modell?
(magasságot nem számítva)
vagy csak plus size?
18/L
2023. dec. 28. 18:44
11/25 A kérdező kommentje:
miért pont a mcdonalds-é?
2023. dec. 28. 21:41
12/25 anonim válasza:
Ne foglalkozz az idióta kommentekkel, de a modellvilággal se! Te egy természetes, egészséges alkatú csinos nő vagy, de a modellkedéshez gebének kell lenni, ami csak az agymosottaknak szép. Egy nőn az a normális, egészséges, és esztétikus, vagy ha úgy tetszik, szexi, ha van rajta borítás, nőies formák puhaság. A modellek többsége nőietlen, és taszító!
13/25 anonim válasza:
Egy szem felesleg nincs rajtad nyugi :D Mindig lesz pár agyhalott, aki csontokkak akar játszani, de ezekkek ne foglalkozz!
Modellalkat ugyan nem vagy, de ennek inkább örülj!
Formás vagy, nőies vagy, VALÓDI vagy.
A modellek világa meg irracionalitás, egészségtelen, és nem követendő példa!
14/25 anonim válasza:
Nem, szerintem ezzel a testtel nem lehetsz modell. De nem is kell,hogy az legyél, hidd el, sok lemondással jár. Nézz meg egy Victoria Secret videót youtube-on. Zörög a csontjuk, annyira vékonyak, nem természetesek, nem csinosak.
15/25 anonim válasza:
Nem!
Egyrészt a modellek mind fiús alkatúak (te nőies vagy, és szép, bár nem látni mennyi melled van és az hogy áll), másrészt a narancsbőr/stria már most látszik rajtad
16/25 anonim válasza:
Ha nem sportolsz, nem formálod magad, nem leszel modell.
17/25 anonim válasza:
A beledből és a hátsódból mégis hogyan határozzuk meg?Azt hiszed,hogy csak ez számít a modellkedéshez?
18/25 anonim válasza:
Nem csak 40 kilos modellek vannak,láthatóan sok válaszolónak gőze sincs a dolgokról.
19/25 anonim válasza:
Nem töltöttél fel normális képeket, csak a fenekedről meg a hasadról. Ezek alapján max vélemények születhetnek, amik vagy jólesnek, vagy nem - én személy szerint idegenként nem szívesen kommentálok egy 18 éves gyereket, de ha már felraktad a képet, tessék: szerintem sokat kell mozognod,hogy modell alkatod legyen. De már azzal kezded,hogy a tested megváltoztatása nélkül lehetnél-e modell, nos a legtöbb modellnek igenis kell dolgokon változtatni, nemcsak a testalkata tekintetében, hanem a haján, sminken, stb. Ha màr most azon agyalsz, hogy megfelelő ráfordítás nélkül érj el valamit, akkor engedd el a modellkedést már most: ebben a szakmában elég sok rohadt dolog van, sok mindenről le kell mondani, illetve nem annyira szép és csillogó,mint amennyire gondolod.
20/25 Noren1989 válasza:
Nyugalom emberek, Kérdezőnk fixre csak egy rejszos Mátyás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!