SPORTLIGHT MODELS AGENCY szeretném véleményt kérni személyes interjúra hívtak be pest Abonyi utca 24 és fogalmam sincs h menjek e mert én vidéki lány vagyok .. véleményetek?
Ők azok? Online modell akarsz lenni? Azok mit csinálnak, de most komolyan?
Szerinted milyen meló lehet az, ahol kamerák előtt kell bájologni meg szépnek lenni?
Hát nem tudom, a honlapjuk szerint dehogynem...
MI LENNE A FELADATOD MODELLKÉNT?
A munkád elképesztően egyszerű lesz! Akárcsak egy kifutó modellnek, élvezned kell az emberek figyelmét és magabiztosnak kell lenned – színpad helyett Te azonban kamerák előtt fogsz szerepelni!
Nem kell átlépned a határaidat, maximum fehérneműben kell megmutatnod magad
Csupán arra lesz szükség, hogy elvarázsold szépségeddel a közönséget
Moderátoraink tartják a kapcsolatot a nézőkkel, hogy te kizárólag önmagadra és az előrejutásodra fókuszálhass
"MI LENNE A FELADATOD MODELLKÉNT?
A munkád elképesztően egyszerű lesz! Akárcsak egy kifutó modellnek, élvezned kell az emberek figyelmét és magabiztosnak kell lenned – színpad helyett Te azonban kamerák előtt fogsz szerepelni!
Nem kell átlépned a határaidat, maximum fehérneműben kell megmutatnod magad."
Ez az ő honlapjukról van. Nem túl bíztató.
Persze hogy nem bíztató, a kérdező meg jobban tenné, ha részletesen átolvasná az "ügynökség" honlapját. Ők maguk írják, hogy ők egy "streaming ügynökség" és "streaming modelleket" keresnek - Kérdező, tudod, hogy ez mit jelent?
Az se gyanús, hogy max. fehérneműben kell megmutatnod magadat, miközben a "moderátoraik tartják a kapcsolatot a nézőkkel"?
Segítek:
nem kell ledobni minden textilt, de ha keresni akarsz, akkor mégiscsak ajánlott megtenni, különben nem fizetnek a nézők. És az a gyanúm, hogy mást is csinálni kell, mert egy bugyiban-melltartóban üldögélő nőt nem fognak sokan nézni, márpedig a cél a pénzszerzés, nem?
Hány éves vagy, Kérdező, hogy ennyire naiv vagy?
Szerintem hagyd ezt az ügynökséget, ne csússz bele ebbe a hü.ly.eségbe. Egy valódi, komoly modellügynökség nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!