Ha felkérnének rá, szívesen lennél ruhamodell? Ha igen, milyen fajta ruhákat tudnál elképzelni így magadon?
Figyelt kérdés
Nem felhívás, csak kérdés, és nem elsősorban kifutóra, hanem katalógusokra gondoltam, hogy szívesen látnád-e viszont magad ott.2023. aug. 25. 13:17
1/5 anonim válasza:
Nem, nem is vagyok fotogén, másrészt meg 10 éve küzdök binge eating disorderel, szóval nem szeretnék mindenféle toxic hülyeséget hallgatni, meg még durvábban jojózni...pénzért. Ami ugye csak a hab a tortán.
2/5 anonim válasza:
Persze, semmi gondom nincs magammal.
3/5 anonim válasza:
Sportruhazatot szivesen, izmos vagyok.
4/5 anonim válasza:
Én szívesen reklámoznék biciklis gatyát, vagy topot, haspólót, amihez passzol a bicónaci, vagy eleve egy teljes bicós szerkót. De mivel alacsony vagyok, ezért ez kizárt.
5/5 Metionin válasza:
Ilyen darkos márkáknak mint pl. Killstar, Spiral, EMP simán. Vagy mondjuk táncruhákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!