Barito kérdése:
Egy fotóról meg lehet állapítani, hogy retusált a rajta lévő modell alakja?
Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 14:53
11/22 anonim válasza:
Mindenesetre elég elhízott nöszemély.
12/22 A kérdező kommentje:
Elhízott???? Ne már....
2023. júl. 8. 17:30
14/22 anonim válasza:
Ez nem hogy retusált hanem szerintem AI generált, ez a furán sima bőrtextúra az AI képekre jellemző. A nyaknál meg gyanús hogy faceappos öregítő és kamumosoly filter van rajta
15/22 A kérdező kommentje:
A nő 61 éves, öregítő app tuti nincs rajta.
2023. júl. 9. 08:06
16/22 anonim válasza:
Nem csak az alakjával vannak gondok. Vagy az egész AI, vagy csak egy része, de tele van hibával.
17/22 Hova gondolsz válasza:
Ha retusált, akkor elég kutyaütő csinálta, mert pl. miért nem tüntette el a bal hónalj magasságában a melle felé eső részről és a karjáról a fehér foltot?
Kinagyítottam,(kép megnyitása új lapon, és ott egy nagyítást lehet nyomni) plusz letöltöttem asztalra, és egyáltalán nem sima a bőre, hanem kis apró pontok vagy valamik vannak rajta, a bal lába (térd alatt) is elég rossz.
Amit a 10-es mond, abban is igaza van, de ettől függetlenül az emberi test nem mindig szimmetrikus.
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod kedves előző válaszoló.
2023. júl. 9. 19:24
19/22 anonim válasza:
Anélkül nem is adják ki a kezük közül.
20/22 superbigi válasza:
Rommá lett shoppolva. Itt egy érdekes tool az ellenőrzéshez:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!