Sos, ma voltam a Red photo and modell stúdiónál és kifizettem 80.000Ft, hogy elindítsam ezt az egészet velük. Csinálnak álítólag fotókat rólam amikkel vállalhatok munkákat. Kamu az egész? Friss tapasztalat esetleg?
Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 20:41
1/7 Noren1989 válasza:
1. Szabàly, nem fizetünk portfólióért.
3/7 anonim válasza:
így jártál. És csináltak is már fotókat, vagy majd fognak?
4/7 anonim válasza:
Ez sajnos lehúzás. Ha kérnek pénzt a portfólióért, akkor 1000% belefutottál egy átverésbe.
5/7 anonim válasza:
Ezt tegnap kellett volna megkérdezned, és akkor most gazdagabb lennél 80 ezerrel...
6/7 anonim válasza:
Igen, ez egy ordas nagy kamu, rendes ügynökség nem kér pénzt előre a porfolióért. Javaslom. Hogy a továbbiakban ne folytasd velük, ne húzzanak le tőled még több pénzt feleslegesen.
7/7 Metionin válasza:
Annak a pénznek már integethetsz, sajnálom. Orbitális kamu minden ilyen cég, ami pénzt kér a portfólióért. Engem kb. félévente megtalálnak hasonlók valami plázákban meg ilyen helyeken, hihetetlen, hogy mennyire pofátlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!