Ki az a Kristina Pimenova?
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 20:08
1/15 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__modellkedes..
Ezt is te írtad? A héten ez már a negyedik "Kristina Pimenova" kérdés, csak a nagy részét törölték...
2/15 A kérdező kommentje:
#1 nem.
2022. szept. 27. 20:27
3/15 anonim válasza:
Egy modell, akire az egyik kérdező kanija veri.
5/15 A kérdező kommentje:
#3 mi az , hogy veri?
2022. szept. 28. 14:29
6/15 anonim válasza:
#5 Folyamatosan alázza itt egy illető, hogy milyen csúnya. Mindenki arra tippel, hogy a kérdező pasija erre a csajra veri, és féltékeny.
Nem a 3-as voltam, remélem nem gond, hogy én válaszoltam.
7/15 A kérdező kommentje:
#6 én értem, de honnan veszitek , hogy a kérdező az nő? Meg, hogy ez áll a háttérben ? Plusz mit jelent az, hogy veri rá??
2022. szept. 28. 14:39
8/15 anonim válasza:
Valószínűleg nő, vagy egy olyan pasi, akinek nem jut csaj.
Nem hallottad még azt, hogy veri? Masztizik, maszturbál, kiveri, hokizik, hogy mondjam még másképp? Hány éves vagy te, kérdező?
9/15 anonim válasza:
Tessék, be is írta a linkelt kérdéshez, hogy nő. Akkor gondolom irigy, ha nem a pasija miatt, akkor azért, mert ő bűnronda.
10/15 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok
2022. szept. 28. 16:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!