Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy lehetek olyan sikeres...

Hogy lehetek olyan sikeres modell amerikaba mint palvin barbara? Vagy mint Kylie/Kendall Jenner?

Figyelt kérdés

Hogyan kell elkezdeni? Gondolom iskolat nem kell elvegezni hozza de ha igen akkor javitsatok ki. Kb ha sikeres modell lennek akkor mennyit keresnek?

Ertelmes valaszokat varok

2022. ápr. 23. 15:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9: lany vagyok
2022. ápr. 24. 11:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Alternatíva: Onlyfans
2022. ápr. 24. 14:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Szüless újra egy 50 mikrométernyi halacskává az amerikai Győzikében, és imádkozz, hogy te érj célba.
2022. ápr. 25. 01:07
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy aki önerőből, pláne magyarként olyan világsztár modell lesz, mint Palvin Barbi, hatmilliárdból fél embernek sikerül.

Olyan kitartott, apuci-anyuci által híres celebecskének, mint a Jenner libák, pedig születni kell.

2022. ápr. 25. 01:10
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
modellkedés alsóbb szegmense az instagram és az onlyfans, akár a saját mobiltelefonoddal is elkezdheted
2022. máj. 13. 23:17
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

sehogy

teljesen esélytelen

nem tudom mi ez a modell mánia

az alatti kasztokban viszont még nincsenek annyira telítve, de már ott is kezdenek sokan lenni, pl: onlyfans modellek

2022. jún. 7. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!