Mennyire jön be egy ilyen srác nektek lányok?
2022. febr. 19. 12:46
11/20 anonim válasza:
Szó szerint nem jön be. Nem jelenik meg egyik kép se
12/20 anonim válasza:
Cuki, helyes, de fiatalka. 15 évesen nagyon tetszett volna, de már 25 vagyok.
13/20 A kérdező kommentje:
Még ha nem is jó de azért legalább egy smacira csak jöhet nem? 😊
2022. febr. 20. 17:28
14/20 anonim válasza:
A haja nem tetszik, de amúgy rendben van.
15/20 anonim válasza:
13-as nem. Számomra nem vonzó, és amúgy sem ismerem. Második randi előtt nem csókolnék meg senkit, nekem az érzelmek fontosak.
16/20 A kérdező kommentje:
Nekem egy szexre is jó lenne. 😊
2022. márc. 14. 09:36
17/20 anonim válasza:
Arcra még tetszene is, de az ilyen hosszú hajtól ki tudnék futni a világból. Az öltözködésével speciel szerintem pont nincs semmi baj, végre nem női csőgatyában meg -10 fokban is kivillanó bokával, női titokzokniban feszít egy tini/fiatal. Ezektől 16 évesen is rosszul voltam.
18/20 anonim válasza:
Juuj, szerintem nagyon cuki!🥰
Mondjuk lehetne picit alacsonyabb, mert nagyon magasnak tűnik, de imádom a hosszú (nem túl hosszú, hanem kb pont ilyen) hajú pasikat.
De nagyon cuki amúgy.
19/20 A kérdező kommentje:
Szerintem is. 🥰 Akár egy csókra is jó lenne egy ilyen sráccal. 😊😌
2022. júl. 22. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!