Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogyan kerüljek be a modell...

Hogyan kerüljek be a modell szakmába?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném elkezdeni a modell karrierem, szerintem megfelelő lennék rá külsőleg, és belsőleg is elég akarat, kitartás van bennem. Sajnos egy ügynökség már elutasított, egy másik elhívott egy találkozóra de nem tűnik valami komoly ügynökségnek. Hogyan tudnák találni egy megbízható ügynökséget, mit kellene gyakoroljak, fejlesszek magamon, hogy le is szerződjenek velem? Vagy másképp kellene elindulnom? Válaszotokat előre is köszönöm :)

2021. dec. 26. 17:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy még a Visage model ügynökségnél próbálkozz esetleg, Mihalik Enikő ott kezdte, hátha ok meglátják benned a modellt.
2021. dec. 27. 11:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondtad hogy nincs rajtad felesleg ,akkor abból hogy faragnak?

Szerintem ne akard ennyire “megsanyargatni” a tested mert ha valóban nincs mit lefaragni akkor nem is tudsz fogyni még egy nagyon alacsony kalória tartalmú “diétával” sem.

Nagyon sok modellnek ectomorph testalkata van akinek pedig nincs annak ez kínszenvedés és nagyon komoly éves zavaruk van!.

Szerintem ez nem ér ennyit ,de ez a te döntésed.

Amúgy a +size modellkedésen nem gondolkodtál?

Legyen szep napod:)

2021. dec. 28. 22:01
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

12.-es

Egyébként szerintem pl palvin barbinak sem tipikusan ectomorph a testalkata, mégis modell

2021. dec. 29. 09:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

13-as:

Palvin Barbinak megfelelőek a méretei.

2021. dec. 29. 12:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

12es vagyok

Amikor Barbi elkezte akkor neki is mas volt a merete es mar ma nem biztos hogy felfedeznek a mai mereteivel.Egyepkent irtam hogy nem mindenkinek ectomorph csak neki szenvedes mert Barbinak is elobb be kellett futnia es majd csak utana hizott.

2021. dec. 29. 14:23
 16/20 anonim ***** válasza:
34%

De nem ertitek, hogy attól meg mert Barbinak nem annyira lapos mindene attól még olyanok a méretei, mint a többi modellnek? Neki olyan szempontból könnyebb, hogy kicsit alacsony is, de mindegy mert őt az arca miatt szetetik.

A kérdező nem túlsúlyos, és egész biztosan szép, de nem a testalkata, hanem konkrétan a méretei miatt nem vennék fel így komoly ügynökséghez.

2021. dec. 29. 15:29
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen méretekkel esélytelen. Most tök mindegy, hogy háj vagy csont, de nem férsz egyszerűen bele a szabvány ruhákba.
2021. dec. 30. 00:57
 18/20 anonim ***** válasza:
65%

A legtöbb helyen nincs is megadva kiló vagy centi, csak bele kell férni és kész.

A csontozat is fontos, mert ha pl görbe a lábad, ha nem jó a váll/csípő arányod, akkor azt diéta nem oldja meg.

2021. dec. 30. 18:44
 19/20 anonim válasza:
0%

Szerintem ezt a magasságot kár elpazarolni!

Jelentkezz pl:Face modell,Visage,VM-hez és ők segítenek ha látnak benned valamit!

Egy ügynökség után ne add fel!

Nézz szét az oldalokon és keresd a hozzád való közeget.(ahol hozzád hasonlók vannak)

Ez a 90-60-90 csak max a 90’s években volt komolyan véve,de most is fontos!

A lényeg a jó alak ,persze minnél vékonyabb vagy annál jobb.

+1-2 cm nem számít annyira.

De mondom jelentkezz egyszerre több helyre és ha látnak benned valamit segítenek a táplálkozásban, fogyásban!

2022. jan. 2. 22:48
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szép arc nem is fontos, inkább legyen egyedi, jellegzetes vagy pont nagyon általános. Azzal lehet dolgozni. A cm fontos. A kérdező a mell és csípőbőségével így nem rúghat labdába.
2022. jan. 7. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!