Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Csak szerintem igaszságtalan...

Csak szerintem igaszságtalan az, hogy örökösen csak a vastagabb ajkú nőkből lesznek a szép, legszebb modellek, arcmodellek, magazinokban szerepeltek?

Figyelt kérdés

Most nem arról az esetől van szó, ha valakinek van neve. Hanem ismeretlenül, vékony ajakkal senkiből sem lesz hiper-szuper szépség modell stb.

Sajnos.

2021. okt. 8. 13:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
14%
Nem vonzóbb, férfi vagyok és nem szeretem a nagy segget meg vastag ajkakat, se a nagy melleket. Meg azt se, ha a lány alacsony. Meg azt se, ha farmert hord.
2021. okt. 10. 01:34
 12/12 anonim ***** válasza:
82%

Olyen ez a popszakma.

Most sírhatnék, hogy milyen unfair meg diszkriminatív, hogy csak alacsony, filigrán csajokból lesz balerina, vagy hogy 164 centivel egy srácból nem lesz profi kosárlabdázó, de hát ez van.

Bizonyos szakmákhoz van testi követelmény, ha nem ezt dobta a gép, nem leszel alkalmas

2021. okt. 10. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!