13 évesen lehet valaki modell?
A méretei alapján felnőttes,de a kora alapján gyerek,így nem tudom.
A családunkban van egy 13 éves kislány,aki már 12 évesen modellkedett,igaz nem kifutón,hanem fotózták reklámokhoz,viszont ő gyermekmodell,gyermeknek megfelelő méretekkel,viszont nagyon szép. Őt a modellügynökség kereste fel,kettő is. Egy bizonyos gyermekeknek való eseményt népszerűsítő reklámkampányban vett részt.
Kifutó modell biztosan nem lesz. Nem bántasból de nagyon vaskos hozzá.
A standard méretnél legalább 20 centikkel mindenüt nagyobb.
Persze ettől még lehet nagyon szép és csinos de a modell szakmában ha nem plus sizeról beszélünk a vékony genetikailag csontosabb modellek mennek még mindig. Olyan meg hogy valaki csak fotó modell nem nagyon van. Max 1-2 kisebb felkérésre igen de ha valaki nagyon komoly kariert akar ebben csinálni nem gyerek modell kategoriában akkor elöbb utóbb a kifutóra is ki kell mennie. Ahhoz meg mint irtam a méretei alapján vaskos.
"Bár...ha a Palvin Barbi bejutott, akkor nem lehet magas a léc manapság."
Ezen azért jót nevettem. Megnézném azt az embert,aki ilyet ír,vajon ő hogy néz ki,vannak e hibái,vagy esetleg tökéletes? Kell egy kis arc ahhoz,hogy P.B.leszólja.
Ennél fiatalabb modellek is vannak
Minden méretben van szükség modellekre.
Ráadásul ma már egyre divatosabbak az izmos erősebb testalkatú modellek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!