Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ki lehet a képen szereplő hölgy?

Ki lehet a képen szereplő hölgy?

Figyelt kérdés

[link]

Vajon hogyan lehetne megtudni?

2021. okt. 5. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Írj a hvg-nek, egy próbát megér. Találj ki valami hihető dumát, hogy miért keresed.
2021. okt. 5. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Valszeg valami Zs-kategóriás modell.

Az ilyesmi reklámokra általában valakinek a lányát/húgát/feleségét/nagynénjét szokták felkérni, mert annyi pénz sincs benne, hogy legyen pofájuk meghirdetni.

2021. okt. 5. 21:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, nekem erősen profi modellnek tűnik.

[link]

Stockfotóra tippelek, de arcra magyar v. kelet-európainak tűnik.

2021. okt. 5. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:

"Az ilyesmi reklámokra általában valakinek a lányát/húgát/feleségét/nagynénjét szokták felkérni, mert annyi pénz sincs benne, hogy legyen pofájuk meghirdetni."

Te is el vagy tevedve, gyermekem. A cegek minden egyes reklamhoz maguk keresik a modellt, keszitik a fenykepet rola. Veletlenul sem a grafikusuk valogatja stock photo oldalrol...

Siman lehet, hogy valahol Braziliaban keszultek a fotok. Es nem, hogy "zs kategorias modellek", hanem hetkoznapi emberek, akiknek van egy fotos haveruk, es par fb/insta fotoert cserebe hagytak, hogy eladja a fotokat.

2021. okt. 6. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
#4: Ja, sose felejtem el, amikor egy jobboldali (hagyjuk, hogy melyik) párt reklámozott valami turbómagyar dolgot egy szép kis barna csajjal, aztán a net népe gyorsan kiderítette, hogy a lány amerikai, photoshoppal megnagyobbították a mellét és ráadásul zsidó. Gyorsan el is tüntették az oldalról :-D
2021. okt. 6. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!