Ada vagy Iszák Eszti volt dögösebb VIVA TV műsorvezető?
Mindketten ugyanabban a műsorvezetői székben ültek. Mindkettőnek ugyanaz volt a feladata eltérő korban. Elbűvőlni a nézőt a bájaikkal, hogy nézzék a TV-t
Melyiknek sikerült jobban?
Ada előbb volt: [link]
Utóda Eszti : [link]
Mindketten szépek, csinosak, stb, de Eszti egy botsaska és szerintem csúnyán van megcsinaltatva a cicije.
Ada természetesebb szépség.
Ada egy 3 gyerekes anya.
És még most is jól néz ki.
Iszak Eszti pedig egy jellegtelen kis penészvirág, botsáska alkattal,karakter nélküli arccal.
Ha elmenne melletted az utcán , észre sem vennéd.
Teste mind a kettonek jo, de arcra mindenképpen Eszter. Sokkal szebb sokkal nőiesebb. Femininebb
Ada meg inkább ferfias vonasokkal rendelkezik
Szerintem erről felesleges győzködni bárkit is.
Nekem éppen Iszak Eszti az, akiben semmi nőiesség nincs, mert olyan, mint egy 12 éves kislány.
Mondjuk, engem ettől mélyebben már nem érdekel a dolog...
Igazából mindenkinek mas a szep.
Pl en magamra is azt mondom hogy okadek ocsmány vagyok, mint egy ferfi. Ennek ellenére sokan megdicsernek.
Na látod.
Minden relatív.
A szépség is.
Ez relativ
Nekem Ada jobban tetszik,mert valahogy természetesebben néz ki. Eszti deszka, szerintem az arcuk hasonlít, nekem egyformán tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!