Perfect Models Management vélemények?
Gondoltam nemrég hogy kipróbálom magam a modellkedés világában, de sajnos csak 168 cm-el lettem megáldva://
Ezt az ügynökséget találtam, ahol kifejezetten írják hogy a magasság nem fő szempont.
Szóval esetleg tapasztalatok mielőtt jelentkezek? :D
Azok a “modell” ügynökségek, ahol nem számít a magasság, KIVÉTEL NÉLKÜL lehúzós, komolytalan bagázsok, akik beszedik a pénzt, csinálnak rólad pár (erősen hobbifotós szintű) képet gagyi sminkkel, random rád dobott ruhákkal, továbbá kapsz tőlük valami gagyi oklevelet, hogy elvégezted a “tanfolyamukat”, amit később bárhol bemutatsz, körberöhögnek, de soha fognak munkákra kiközvetíteni.
A modellkedés egy szakma, ahol nem a szépség számít, hanem sétáló ruhafogasnak kell lenned, ehhez pedig meg kell felelned az ottani sztenderdeknek, mert egyforma magasságú és testalkatú lányokra készülnek a ruhák, nem fecsérelnek időt arra, hogy mindenkinek egyéni méretre vagdossák a ruhákat.
Olyan külön, hogy valaki “csak fotómodell”, nem létezik. Akik magas szintű karriert futottak be, és ma már szinte csak a Vogue-ban látni őket, anno ők is kifutón kezdték. Selena Gomez, Kylie Jenner, meg a hasonló magasságú 160 valamennyi magasságú híresség egyedül azért van kikiáltva modellnek, mert ők celebek.
Egyedül casting ügynökségek azok, ahol nem kérnek pénzt és nem számít a magasság, de az egy másik műfaj. Ők főleg statisztákat, (leendő) reklámfilm szereplőket közvetítenek ki, és mindenféle karaktert keresnek a duci kislánytól kezdve a nagypapáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!