Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Magyarországon miért nincsenek...

Magyarországon miért nincsenek extra molett /+ 150 kg-os/ modellek?

Figyelt kérdés

Amerikában,de Nyugat-Európában is vannak kifejezetten kövér modellek,s nagyon sok férfinak tetszenek,nagy a rajongótáboruk.

Amerikában közkedveltek az ssbbw modellek.

Itthon nincs rá igény? Én ssbbw rajongó férfi vagyok,ezért érdekel a kérdés.

2021. máj. 7. 09:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10, vannak bizonyos centik és méretek amiknek meg kell felelni, de közel sem az anorexiás a divat mint sokak fejében mai napig él ez az elmélet. Nekem a modell testalkatról az jut eszembe, hogy egészséges, fitt és karban van tartva, de oké nézzük a te szemszögedből, akkor is egészségesebbnek tűnik a túlsúlynál. Ha az étkezés miatt és mozgáshiány miatt alakult ki a kövérség, akkor egyátalán nem értem meg. Persze mindenki jöjjön össze azzal aki neki tetszik, meg nézzen ki úgy ahogy akar, de a modellszakma szerintem mindig is az eddig is pártolt testalkatra fog épülni.
2021. máj. 10. 11:11
 12/15 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy a nagyon kövér modellekre nincs akkora igény,mint a "normál" alkatúakéra,de sok férfi vonzódik hozzájuk.

Láttam olyan ssbbw divatbemutatót Amerikában,ahol rengeteg férfi volt,s megőrültek a 150-200 kg-os nőkért.

Én nem az egészségről beszélek,hanem a szépségről.

2021. máj. 10. 12:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor költözz Amerikába, ilyen egyszerű. Ha itthon maradsz, akkor alkalmazkodsz. A hisztidre meg semmi szükség, mivel látod, a problémát nem lehet megoldani.
2021. máj. 10. 12:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Milyen hisztiről beszélsz? Kérdeztem csak.
2021. máj. 10. 13:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy meg voltak értük őrülve, ahogy sokan az utcán is akár, de te a modellkedésre kérdeztél rá, arra meg az a válasz, hogy szimplán a nagy tervezők és a divat géniuszai az alkotásaikat a mai tipikus modelltestre tervezték/tervezik. Hiába mennének el sokan kövér nők vonulására, nem befolyásolna semmit ezen. És amíg kövér nőből nincs hiány, a magas szép vékony lányok pedig kevesebben vannak, addig ezt fogják értékelni. Adriana Lima, Candice Swanpoel, Taylor Hill és még lehetne sorolni, igazi ritka szépségűek.
2021. máj. 10. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!