Érdemes elmennem modelkedni?
Figyelt kérdés
18 vagyok
175-176 cm
Mereteim:89-58-91
2021. ápr. 28. 22:41
1/7 anonim 

válasza:

A méreteid tökéletesek, de már 13-14 évesen el kellett volna kezdened. Szóval ne késlekedj tovább.
2/7 anonim 

válasza:

ha tudsz angolul meg lehet esélyed
ha nem próbálod meg bánni fogod
sok sikert!
3/7 anonim válasza:
ha ez az álmod akkor igen, ha nem ez az álmod akkor vagy ne kezdj bele, vagy tedd az álmoddá
4/7 A kérdező kommentje:
Igazából 15 éves korom óta ez az álmom.Csak akkor szüleim sem engedtém illetve alacsonyabb voltam kb.173-174cm.Nem gondoltam ,hogy ekkorat növök.
Van angol nyelvvizsgàm
2021. ápr. 29. 07:57
5/7 anonim 

válasza:

akkor kuld el a fényképeidet tobb ügynökségnek :)
6/7 anonim 

válasza:

Keressetek egy megbízható ügynökséget. A méreteid teljesen jók, de nemcsak azok számítanak, hanem az arcod, a bőröd, a hajad, a kisugárzásod mind mind szintén fontosak.
7/7 anonim válasza:
Igen, nekem is mindig mondták, hogy próbáljam meg. Az én lelkemtő távol áll a dolog, de ha úgy éfzed passzol hozzád, adj neki egy esélyt;)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!