Elengednéd modellnek a 14 éves lányod ha egy pasi felajánlaná és a lányod minden álma lenne a modellkedés?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 20:16
11/14 anonim válasza:
És ha ez az álma, nyilván nem tiltanám el, hanem elbeszélgetnék vele, mivel jár ez, milyen veszélyei vannak, mert sajnos ebben a szakmában sok a veszély. Keresnénk egy normális ügynökséget stb. De biztos félteném nagyon.
12/14 anonim válasza:
Ha ez a lányom minden álma, akkor maximum úgy engedném, hogy én is megyek vele. Napközben úgyis suli van, szóval csak délután vagy hétvégén lehet szó erről, akkor meg már én is hazaerek a munkából és szépen elkísérem végig mellette vagyok.
De ha azt mondod neki, hogy csak 18 éves korától engeded neki, mert most a tanulás a legfontosabb, az is rendben van.
A lehetséges veszélyekről meg mindenképp beszélgetnék vele.
13/14 anonim válasza:
Ha a férfi egy normális ügynökség embere, igen. Egy próbát megér, jó eséllyel úgyse lesz szupermodell, majd rájön, hogy ez nem móka és kacagás, hanem munka. De random férfiakhoz semmiképp, és mivel kiskorú, eleve csak szülői felügyelettel.
14/14 anonim válasza:
Palvin Barbit is az utcán szólították le. De ő kivételes eset. Én nem engedném a lányomnak az biztos. (Amúgy a lányodnak tényleg modell alakja van? Mert ha nem akkor él kéne gondolkozni azon h idegen emberek miért akarnak modellt csinálni belőle..) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!