Hogy nézzek ki jól képeken? 20/f
Figyelt kérdés
Elkezdtem edzeni itthon nemrég, látom már a fejlődést, jól öltözködöm szerintem és nem is vagyok rosszképű a visszajelzések szerint. :D De a képeken idiótán nézek és nézek ki, valahogy nem érzek rá. Fogaim most fehérítem hogy a mosoly jól nézzen ki.
Hasonló helyzetben valakí? Aki nem fotogén de élőben jól néz kí. Mi a titok?
2021. ápr. 3. 20:48
2/3 anonim válasza:
Attol hogy eddzel nem a karodat kene a kozeppontba allitani és aztsugalni van egy kicsike szerény izmom egy zsák kukoricat meg nem birok felemelni, hanem normalis beallassal szép hatternel csinalni fényképeket. ha erre képtelen vagy akkor nincs mirol beszelni, Kistöki!
3/3 anonim válasza:
Ha Debrecen közelében laksz, csinálok rólad egy-két jó sorozatot, az Egyetemen és környékén. De csak akkor, ha nem akarsz mindenáron pózolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!