A budapesti Red Model and Photostúdiónál mennyire érdemes elmenni a szerződésben írt tesztfotózásra és a továbbiakban mennyire fogok tudni munkát vállalni náluk, emellett számíthatok még buktatókra?
Ne fizess a tesztfotozasert se semmiert!!! Akkor csakas,ha barmiert elore penzt kernek.
A tobbi ugynokseg ingyen kesziti a kepet. Armada,stb
Nem éri meg dolgozni velük, lehúzós (amit adnak nem éri meg a 65 000 Ft-ot amit kérnek) és a munkák 90%-a amit "közvetítenek" hostess vagy statiszta munka, amit az Ő segítségük nélkül is simán meg lehet szerezni.
Akkor menj hozzájuk ha van kedved néhány rólad készült fotóért több tízezer forintot fizetni, egyébként ne.
Nekem van velük aktuális tapasztalatom. Lehúzás az egész. 65 000-öt lenyúlnak, és látom újra meg újra hogy facebookon továbbra is hirdetik magukat. Ne dőljetek be nekik.
Bent voltam a privát facebook csoportjukban. Semmi olyan nincs benne amit ne találnál meg bármely más álláskereső csoportban és elég béna állásokat osztanak meg, többnyire hostess lehetőségeket.
Sziasztok aktualis még? 2023 februar??
En voltam nalunk, fbon lattam hirdetest, kivalasztottak es kiemeltek h nem kell penzt vinni.
Ez volt az elso kor. Aztan hivtak h tovabb jutottamm
Elmentem ide is, es duma duma stb. Tesztek -> pozol, vers olvasas (?) Ilynek. Aztan ha ezen megfelelek , tudnak munkat adni igy mondtak. Biztam bennuk.
Aztam kiiertekeltek. Es felsorola h mily3n munkqk lesznek majd megh tobb szaz es nkm csak valogatnom kell, aztan duma es vegen benyogte ramzuditva hogy ezert a mentoralasaert 35 ezer forint ker most azonnal helyben. Mondtam h fizeteskor tudnam csak adni, erre mondta h a 2 het az tul keso, (honap vegen volt ez) még felajanlotta h 20ast t3gyek le es a tobbit masnap.. mondtam h nincs nalam egyatalan penz
. Erre mondta h a paromtol kerdezzem meg. Persze megkke4deztemm.
De nekem mar itt gyanusvolt.
Mondtam a nonek h nem tudok fizetni. Erre mondja h sajnalom.
Ekkora egy penzhajhasz bandat.
Meg se emlitettwk az elejen se a penzt. Semmit tuti h lehuzas.
Nekem a csaj is fura volt aki fogadott meg dumalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!