170 cm vagyok, 17 éves, de a körméreteim megfelelnek a szabályzatnak. Hogyan kezdjek neki a modellkedésnek?
Muszáj mindenképpen ügynökséghez menni? Nem lehet így simán egy menedzsered ügynökség nélkül? Mit tanácsoltok? Hogy kezdjek neki?
Kérlek, ne is fáradjatok a lebeszélő kommentekkel. Én ezt tényleg elhatároztam.
Modellkedni csak ügynökségen keresztül lehet.
Attractive, Icon, Visage - ezek a normális magyar ügynökségek, a többi kamu.
17 évesen viszont késésben vagy, úgyhogy jelentkezz minél hamarabb.
Hagyjuk mar, a prominens divatvarosokban 16 eves kortol lehet elkezdeni dolgozni. Nem muszaj mindenkinek Kinaban meg Taiwanban dekkolni 13 eves koratol. :D
Jelentkezz a VMnel, Visagenal, aztan kiderul. A 170 cm valoban nem tul szerencses, de valtozik a szakma.
A modellkedés kritériumai a nőknél minimum 172 cm magasság.Azután érdemes néhány modellügynökséget felkeresni, ott csak minimális a regisztrációs díj
de megéri, általában a portfóliót fedezi.első kőrben a csillagmódélt ajánlanám. Szerintem minimum 3-hoz regisztrálj be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!