Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 170 cm vagyok, 17 éves, de a...

170 cm vagyok, 17 éves, de a körméreteim megfelelnek a szabályzatnak. Hogyan kezdjek neki a modellkedésnek?

Figyelt kérdés

Muszáj mindenképpen ügynökséghez menni? Nem lehet így simán egy menedzsered ügynökség nélkül? Mit tanácsoltok? Hogy kezdjek neki?

Kérlek, ne is fáradjatok a lebeszélő kommentekkel. Én ezt tényleg elhatároztam.

2021. febr. 7. 23:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, hogy nőnemű vagyok..
2021. febr. 7. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Modellkedni csak ügynökségen keresztül lehet.

Attractive, Icon, Visage - ezek a normális magyar ügynökségek, a többi kamu.

17 évesen viszont késésben vagy, úgyhogy jelentkezz minél hamarabb.

2021. febr. 7. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Ahogy már írta valaki előttem is ügynökség mindenképp kell, a VM-et ajánlom. De tényleg nem árt sietned 17 évesen.
2021. febr. 7. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
El kell hogy keserítselek, sajnos a 170 cm alacsonynak számít nagyon a modell szakmában.
2021. febr. 8. 11:59
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Hagyjuk mar, a prominens divatvarosokban 16 eves kortol lehet elkezdeni dolgozni. Nem muszaj mindenkinek Kinaban meg Taiwanban dekkolni 13 eves koratol. :D

Jelentkezz a VMnel, Visagenal, aztan kiderul. A 170 cm valoban nem tul szerencses, de valtozik a szakma.

2021. febr. 8. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

A modellkedés kritériumai a nőknél minimum 172 cm magasság.Azután érdemes néhány modellügynökséget felkeresni, ott csak minimális a regisztrációs díj

de megéri, általában a portfóliót fedezi.első kőrben a csillagmódélt ajánlanám. Szerintem minimum 3-hoz regisztrálj be.

2021. febr. 21. 09:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 cm-el vagy alacsonyabb az sem baj beírhatsz 172, úgyis a karaktered, vagy a felvételi lesz a döntő mert van ahol, szituációs gyakorlatot és kérnek,akkor pár szóban be kell mutatkozni magadról,miért választottad, van hogy egy kört kell megtenned mintha kifutón lennél. azután elhívhatnak szereplőválogatásra reklámfilmekbe, ez nagyon sokat dobhat a a pályafutásod elején.
2021. febr. 21. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!