Bella Hadid vagy Palvin Barbi a szebb?
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 22:54
21/32 anonim válasza:
szerintem meg inkabb te vagy a beteg agyilag, hogy azon vagy kiakadva, hogy egy normalis sulyu, atlag-vekony lany, miert nem szivatja le a combjait. jesszus, van baj nalad a fejben.
22/32 anonim válasza:
A palvin combjai idealisak, pont elegge husisak a tocskoleshez
23/32 anonim válasza:
24/32 anonim válasza:
Megmondom oszinten szep mindketto, DE 12-14 evesnek nez ki az arcuk, es valoszinuleg 40-50 evesen is megoregedett kisgyerek arcuk lesz. Szamomra ez nem noi ideal, es egyszeruen betegesnek latom, hogy KISLANY arccal Victoria secret kifuton vannak egy szal fehernemube :(
25/32 anonim válasza:
Lol bella kinez 30-nak siman, milyen kislany arcrol beszelsz, tipikus demcsak feje van, palvin meg kb natalia vodjanova modon fog oregedni
26/32 anonim válasza:
25# bocs ezt beneztem, a gigi hadid arcara gondoltam :D de palvinnak sztem akkoris gyerekarca van...
27/32 anonim válasza:
Babaarcu szep no a palvin, egyebkent igy gigi hozzaadasaval mar ertem mire gondolsz, de nem ertem miert problema ez, hiszen osszessegeben mindket nemben esztetikus a babaarc, bar ertelemszeruen altalaba noknek jobban all, de szerintem alain delon tipikus babaarcu csavo volt, es megis szerintem ott van a top5 legszebb ferfi alltime listan, nok kozul meg egyertelmuen jobb szerintem, pl egy barbara mindig szebb lesz, mint akarcsak egy bella, vagy kate moss, vagy gisele bundchen, persze van kozeput, ilyen pl adriana lima, vagy doutzen kroes (bar o is eleg babas), de az a helyzet, hogy utobbiak objektiven talan a legszebbek, azonban ha valosagban latnam oket palvinnal, valoszinuleg palvint valasztanam, es nem vagyok pedofil xd
28/32 anonim válasza:
amugy a babaarc pont olyan dolog, amirol senki nem tehet. valakinek tetszik, valakinek nem, de meg mindig jobb 25 evesen 18-nak kinezni, mint forditva.
29/32 anonim válasza:
Szerintem Barbi sokkal szebb Bellánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!