Modellként dolgozó lányoknak van más foglalkozásuk is,vagy csak a modellkedésből is meg tudnak élni?
Nem tudom miert vagy ennyire frusztrált de mindegy....
itthon egy modell sem el meg abból ha “csak” fotozasokra jár. Eleve ott kezdodik hogy a 90%uk nem is igazi modell csak azt hiszi hogy azért mert szerepelt egy Danone reklámban és követik az instagrammon pár ezren már modell...hat nem az
De egy igazi modell igen megél aki már hírnevet is szerzett magának pl igen Palvin Barbi de mellette ott vannak a Hadid testvérek , Joan Smalls, Gisele Bundchen és sorolhatnám na nekik több milliós fizetésük van és nem forintban 😃
Amúgy ehhez is érteni kell és ahhoz hogy tényleg ilyen összegeket kaszálj és egy olyan nemzetközi cég mint pl Armani vagy Esteè Lauder , Givenchy stb leszerzodjon veled ahhoz elég sok munka kell na meg persze gyomor és hatalmas szerencse
De most hirtelen ra is kerestem neked ha annyira Palvin Barbi került szoba 2016ban 17.helyen állt a világ legjobban keresett modelljeinek a listáján (ezt egyébként minden évben kiadják)
És ezt a csekély 17. Helyet évi 4 millió dolláros fizetesevel szerezte ami cirka 1.2 milliárd forint és ez volt 2016ban azóta ezt valószínűleg csak gyarapította 😀
Ilyen fizetes melle nem hiszem hogy kellene bármilyen diploma vagy képesítés :)
Azért mert valakinek nincs diplomája meg nem jelenti azt hogy nincs sutni valója sőt ! Sajnos a diploma melle sem adnak észt de talalkoztam már olyannal is akinek doktorija van és hülye mint a s*gg :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!