Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellként dolgozó lányoknak...

Modellként dolgozó lányoknak van más foglalkozásuk is,vagy csak a modellkedésből is meg tudnak élni?

Figyelt kérdés
Tehát van olyan köztük aki a modellkedés mellett reggel 4-kor fölkel és megy a Lehel piacra zöldséget árulni?Vagy megy egy irodába könyvelőként dolgozni?Vagy pultosnak egy kocsmàba?Vagy árufeltöltő a Tescóba?Tehát a modellkedés mellett kell máshol is dolgozniuk,ha meg akarnak élni?

2020. okt. 27. 17:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#9 igen,nagyon jól gondolkozik a lány.Jól csinálja,de nem mindenki ilyen előrelátó.
2020. okt. 27. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:
98%
A korábbi hozzászólásokhoz még annyit hozzátennék, hogy a világhírű modellek miután már nem modellkednek ugyanúgy a modell szakmában dolgoznak tovább. Mondjuk ügynökséget nyitnak, ruhát terveznek, szereplenek TV músorokban, fitnesz videókat adnak ki, stb.. Hiszen ehhez értenek, ebben van többéves tapasztalatuk.
2020. okt. 27. 19:08
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 igazad van,most Sütő Enikő jutott eszembe,azt hiszem neki is saját modell iskolája van,de lehet hogy rosszul emlékszem.
2020. okt. 27. 19:12
 14/20 anonim ***** válasza:
36%

Nem tudom miert vagy ennyire frusztrált de mindegy....

itthon egy modell sem el meg abból ha “csak” fotozasokra jár. Eleve ott kezdodik hogy a 90%uk nem is igazi modell csak azt hiszi hogy azért mert szerepelt egy Danone reklámban és követik az instagrammon pár ezren már modell...hat nem az

De egy igazi modell igen megél aki már hírnevet is szerzett magának pl igen Palvin Barbi de mellette ott vannak a Hadid testvérek , Joan Smalls, Gisele Bundchen és sorolhatnám na nekik több milliós fizetésük van és nem forintban 😃

Amúgy ehhez is érteni kell és ahhoz hogy tényleg ilyen összegeket kaszálj és egy olyan nemzetközi cég mint pl Armani vagy Esteè Lauder , Givenchy stb leszerzodjon veled ahhoz elég sok munka kell na meg persze gyomor és hatalmas szerencse

2020. okt. 27. 19:25
 15/20 anonim ***** válasza:
85%

De most hirtelen ra is kerestem neked ha annyira Palvin Barbi került szoba 2016ban 17.helyen állt a világ legjobban keresett modelljeinek a listáján (ezt egyébként minden évben kiadják)

És ezt a csekély 17. Helyet évi 4 millió dolláros fizetesevel szerezte ami cirka 1.2 milliárd forint és ez volt 2016ban azóta ezt valószínűleg csak gyarapította 😀

2020. okt. 27. 19:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen fizetes melle nem hiszem hogy kellene bármilyen diploma vagy képesítés :)

Azért mert valakinek nincs diplomája meg nem jelenti azt hogy nincs sutni valója sőt ! Sajnos a diploma melle sem adnak észt de talalkoztam már olyannal is akinek doktorija van és hülye mint a s*gg :))

2020. okt. 27. 19:33
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Hat tudod mit, lehet ! 😀
2020. okt. 27. 20:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartam már bele vinni hogy azért sokat kell am tenni hogy a nulláról ilyen körökbe juss és stb.. vagy beleszuletsz ez van
2020. okt. 27. 20:13
 19/20 anonim ***** válasza:
93%
100-ból nagyjából 10 lány él belőle.
2020. okt. 29. 10:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én szakomon 3 is van, az egyik időszakosan utazik, kimegy divathetekre nyáron meg hosszabb időre, amúgy tanul. A másik gimiben sokat utazott most még fent van az ügynöksége honlapján de nem posztolt semmi modelleset. A harmadikkal jóban is vagyok, ő passziváltatott és akkor dolgozott. Hogy mennyi pénzt kerestek azt nem tudom de mindhárman elég visszafogottnak tűnnek és semmi flancolás nincs bennük pedig baromi szépek
2020. okt. 29. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!