Szerintetek lehetek modell?
Figyelt kérdés
170cm magas vagyok, 57kg, teljesen arányos testem van(lapos has, formás popsi), szimmetrikus arcom2020. okt. 19. 23:53
2/13 anonim válasza:
Lehetsz, manapság már akárki lehet.
3/13 anonim válasza:
Lehetsz persze, de egyáltalán nem mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, illetve hogy hány éves vagy, és az országon belül merre laksz?
4/13 anonim válasza:
Méreteket írhatnál illetve ha küldenél képet (a karakteres arc nagyon fontos) tudnék is segíteni. Ezek alapján amiket eddig írtál csak annyit tudok mondani hogy a magasságod éppen csak de megvan hozzá. A súly pedig nem jelent semmit, nem lehet tudni mekkora a zsír és izom aránya illetve milyen az alkatod (alma, körte, homokóra stb) szóval sokmindentől függ!
6/13 A kérdező kommentje:
L16
2020. okt. 20. 07:39
7/13 anonim válasza:
#4 miert, mi vagy te, modell ugynok? Mindjart kuldok en is neked par meztelen fotot, nekem is segitenel?
9/13 anonim válasza:
Nem. A modellkedés alsó magassághatára 172 cm, de kifutóra 177-178 cm az ideális. Ehhez nem kell modellügynöknek lenni, minden hülye tisztában van vele, aki kicsit is utánanéz a témának. Persze kamu ügynökséghez így is tudsz jelentkezni, ők legombolnak rólad egy százast "portfólió" címszóval (LOL), de dolgozni sosem fogsz.
10/13 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, hiszen az arcod, alakod kéne látni, meg így az összhatást is. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!