Van ilyen megbízható ügynökség Magyarországon?
Nem szeretnék ilyen 'önjelölt modellnek' tűnni vagy hasonlók, szimplán többen szóvátették már, hogy meg kéne próbálnom.
Ez mind szép és jó, a helyzet viszont az, hogy a magasságom bőven nem 173cm.
Pár helyen láttam ilyet, hogy commerical model. Valaki el tudná magyarázni, hogy ez micsoda is pontosan? Mert ha jól értem, akkor fotózásokra járnak, plakáthoz, újságokhoz, stb. A magasságuk nem számít.
És esetleg tud valami megbízható ügynökséget, vagy ilyesmit, ami ezzel foglalkozik?
Hany centi vagy? 172 a legtöbb helyen a legalsó határ ha divatmodell szeretnél lenni. De meg úgy is nagyon necces, nagyon kivételes esetekben alkalmaznak csak 172cm körüli lányokat hiszen több tucat 177-182 cm magas vékony lány modellkedik és nyilván veluk nem nagyon tudod felvenni a versenyt ha alacsonyabb vagy. Persze mindig vannak kivételek de nagyon ritka és óriási szerencse kell hozza. Na meg megfelelő körméretek, karakteres arc, vékony alkat és pozitív személyiség. A lányok 99%-a szeretne modellkedni, így nagyon bő a választék az ügynökségek számára, szabadon válogathatnak kb. Tehát ha nincs meg a magassagod és elmúltál 16, tehát nem fogsz nőni, akkor ne almodj nagy modellkarierrről. Persze vannak akik a Lidl újságban szerepelnek, oda mindegy a centi, de azokkal nem is a modellugynoksegek foglalkoznak, ők random hétköznapi emberek akik be sétálnak egy-egy nyílt castingra, és onnan kerülnek be. Erre vannak Fb csoportok is külön, de nem nagyon éri meg hiszen nem sok se a fizetés, és nem hiszem hogy pont ez lenne az álmod. Ha mégis akkor hajrá, de a divatmodellkedés az más tészta, oda nagyon sok mindennek kell stimmelnie még a magasság mellett is.
Egy modelscouter
Köszönöm a választ!
A méreteimet nemrég mértem le, azok stimmelnek, de nagyon alacsony lennék ehhez.
A Lidl újságos verziót pedig inkább kihagynám, de azért köszi😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!