Hot vip models vélemények?
Olyan emberek tapasztalataira lennék kíváncsi akik náluk dolgoznak/dolgoztak vagy ismerősük dolgozik ott. Aki bővebb információval tud szolgálni az keressen fel privátban és felteszek még további kérdéseket:)
Előre is köszönöm
Nem értem, miért ügynökségben gondolkodsz, ha webcamgirlként dolgoznál és otthonról (mert erről van náluk szó). Ebbe a munkába mindenféle cég nélkül is bele lehet vágni, és akkor valóban szabad vagy, akkor, annyit és úgy dolgozol, ahogy akarsz.
Nem mellékesen nem kell az ügynökséget is eltartanod a pénzből, amit megkeresel.
Tudom, hogy te a cégnél dolgozók válaszát vártad, de gondoltam, azért leírom, hogy lehet nincs is rájuk szükséged.
Valamint nekem az a benyomásom, itt a gyakorin a pozitív válaszokat ezzel a céggel kapcsolatban a cég belső emberei és nem a sima dolgozók írják. Add be a keresőbe a nevüket, érdekes dolgokra akadhatsz a korábbi kérdések között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!