Palvin Barbara sokkal szebb, mint Mihalik Enikő (ő nem is igazán szép), mégis kb. hasonlóan sikeres modellek. Mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 11:21
1/8 anonim válasza:
Én még nem is hallottam az utóbbiról.
2/8 anonim válasza:
A modellkedésben nem a szépség a lényeg. Sőt, a legsikeresebb modellek között nagyon sok kimondottan csúnya lány van. Enikőnek nagyon különleges arca van, sokan ezt csúnyának látják, viszont a modellkedéshez tökéletes. Az sem elhanyagolható tény, hogy évekig Carine Roitfeld (Vogue főszkerkesztője) fia reszelgette, szerintem ezért emelkedett fel a csillaga ismét az utóbbi időben, hiszen már nem fiatal. Most szakítottak, szerintem itt a vége, fuss el véle a hírnévnek. Ami pedig Barbit illeti, ő a legszebb nő a világon, és a modelliparnak szép nőkre is szüksége van, a szépség sosem megy ki a divatból.
3/8 anonim válasza:
Mert a modell szakmában még mindig nem előírás a szépség.
Ha az illető Palvin Barbi / Gigi Hadid / Kendall Jenner szintű szupermodell, - amitől ma már elválaszthatatlan a média/celebeskedés, köztük elvárt az átlag felettien szép arc, - legalább is a többség az ilyen lányok közül kerül ki. Bár itt is van kivétel. Bella Hadidnak kifejezetten ronda feje van, - Enikő nagyságrendekkel fölötte van, mégis nyomatják ezerrel.
Viszont ahhoz, hogy egy modell sikeres legyen a szakmában, gyakran alkalmazzák kifutón, nem kell szépnek lennie, - csak méretekben, karakterben megfelelni a sztenderdnek.
4/8 anonim válasza:
Nekem Eniko sokkal jobban tetszik, Palvin Barbaranak az a tipikus tucat szep arca van, kb minden influenszer igy nez ki instan.
5/8 anonim válasza:
A szépség relatív. Mindenkinek más tetszik.
6/8 anonim válasza:
Nekem nem jön be a palvin. Kib@xott mű
8/8 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy nekem Enikő sokkal jobban tetszik. Ilyenkor mi van? Nem lehet ilyet kijelenteni, hogyha neked jobban tetszik Barbara akkor ő a szebb, mert másnak meg más. Valakinek Naomi Campbell a legszebb a világon na bumm. Ízlések és pofonok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!