Vannak még ilyen modellek?
Figyelt kérdés
Akik Youtube-oznak.
Őket ismerem
magyarok közül:
According to Adel
Vlogolj Modell!
Lilla Molnár
Angolok:
Romee Strijd
JOJA
Devon Windsor
Jasmine Tookes
Klossy
Leomie Anderson
Robin Holzken
Sanne Vloet
Sommer Ray
Martha Hunt
A Model Recommends
Tudtok még? Légyszi írjatok
2020. jún. 16. 03:39
1/6 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy közülük nem mindenki angol , de azt vettem hogy milyen nyelven videóznak
2020. jún. 16. 03:40
2/6 anonim válasza:
Kárpáti Rebeka, Sidney van den Bosch
3/6 anonim válasza:
Egyik nevet se hallottam még, ezek nem modellek.
4/6 A kérdező kommentje:
? Gratulálok hozzá. 4 közülök Victoria Secret angyal. Attól , hogy te nem ismered nem azt jelenti , hogy nem modellek. És a Youtube csatornájuk nevét írtam le ha nem tűnt volna fel
2020. jún. 17. 13:18
5/6 anonim válasza:
De, azt jelenti, hogy nem modellek. Leszámítva a Klossyt, mert az lehet, hogy Karlie Kloss. Nekem a modell így néz ki: instagram.com/natashapoly
6/6 A kérdező kommentje:
Ha nem tűnt volna fel nem azt kérdeztem , hogy szerinted ki a modell... szövegértés látom nem megy
2020. jún. 26. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!