Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Az attractive modellügynökség...

Az attractive modellügynökség meg engedi, hogy a szülő utazzon veled külföldre? Evégre Palvin Barbival is 5 éven keresztül utazott az anyukája.

Figyelt kérdés
Ez lenne nekem a legfontosabb. Amég ezt nem tudom addig nem akarok semminek neki állni modellkedés téren, mert szeretném ha anyukám velem is jönne addig.
2020. máj. 16. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyukád állja magának a költségeket bárki megengedi:)
2020. máj. 17. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
16 eves korodig felelossegteljes ugynokseg nem fog azert nem fog Azsiaba kuldeni..
2020. máj. 18. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
szoval: “azert meg nem fog Azsiaba kuldeni”:). A kintlet oriasi felelosseg, plusz sokszor 40 millios nagyvarosokban van munka - oda egy 12-15 eves lanyt oriasi felelotlenseg kikuldeni egyedul, legalabbis szerintem (es sajat tapasztalatbol beszelek, en meg 16 evesen is alapos atgondolas utan vallalok barmit is).
2020. máj. 18. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha olvasnátok az attractive blogját legalább, nem írnátok ennyi sületlenséget.
2020. dec. 26. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!