Hogy vehetnék részt ilyenben?
Figyelt kérdés
Profi fotózáson szeretnék részt venni akár kül vagy beltérin és ingyen, vagy nagyon kevés összegért.. Volt már ilyenre lehetőségem 2x ugyanazzal a fotossal, ő felhasznalhatta a képeim (kb ötöt kaptam és akt, bikinis stb kép kizarva) es "gyakorolhatott" rajtam pl olyan megvilagitasokra gondolok amilyenekkel nem igazán foglalkozott eddig, de szeretné kiprobalni, vagy fejleszteni a tudását azon a téren. Pécsi vagyok.
17l
#ingyen #stúdió #természet #fotózás #portré #profi #fotó modell #különleges megvilágítás #reklám fotó
2020. máj. 11. 22:47
1/2 anonim válasza:
Tfcd csoportban keresgélj Facebookon, de ha gondolod írj privátban. Bár én Budapesten vagyok.
2/2 anonim válasza:
Sok fotós van Pécsen, keresgélj közöttük és nyugodtan írj rájuk. Egy próbát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!