Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy vehetnék részt ilyenben?

Hogy vehetnék részt ilyenben?

Figyelt kérdés

Profi fotózáson szeretnék részt venni akár kül vagy beltérin és ingyen, vagy nagyon kevés összegért.. Volt már ilyenre lehetőségem 2x ugyanazzal a fotossal, ő felhasznalhatta a képeim (kb ötöt kaptam és akt, bikinis stb kép kizarva) es "gyakorolhatott" rajtam pl olyan megvilagitasokra gondolok amilyenekkel nem igazán foglalkozott eddig, de szeretné kiprobalni, vagy fejleszteni a tudását azon a téren. Pécsi vagyok.

17l

#ingyen #stúdió #természet #fotózás #portré #profi #fotó modell #különleges megvilágítás #reklám fotó
2020. máj. 11. 22:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tfcd csoportban keresgélj Facebookon, de ha gondolod írj privátban. Bár én Budapesten vagyok.
2020. máj. 11. 23:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Sok fotós van Pécsen, keresgélj közöttük és nyugodtan írj rájuk. Egy próbát megér
2020. máj. 29. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!