Lányok, ti hogy csináljátok hogy mindig jól néztek ki? Hogyan tudtok figyelni az alakotokra is meg az ápoltságra is?
1. mivel hiú vagyok az alakomra, sose zabálok, plusz soha nem is tudtam sokat enni egyszerre
2. ha esetleg érzem, hogy felszaladt 1-2 kg, azt letornázom, nem eszek édességet
3. honnan tudod, hogy nem vagyunk szőrösek? talán átlátsz a ruhánkon?
4. tévedsz, vannak pattanásaink, akár menstruáció előtt is
5. nem sminkelek, nem járok edzőterembe, otthon tornázom
6. mindenkinek más a csinos ruha
7. nincsenek hiányos fogaik a lányoknak? láttál te már szegényebb sorban lévő hölgyet?
8. miért, a te ruhád nem tiszta mindig? te piszkos ruhában mész ki az utcára?
9. neked talán oltári nagy időbefektetést igényel, hogy elmenj a drogériába és kiválassz egy spray-t meg egy parfümöt, ami neked tetszik illatra?
A te életedet úgy alakítod, ahogy te akarod. Minden csak tőled függ!
Ez részben genetikán is múlik - sok lány van, akinek adottsága, hogy jó az alakja, nem kell sokat foglalkoznia a hajával, nem pattanásos típus.
Aztán vannak azok a lányok, akik tényleg rengeteget dolgoznak a külsejükért - pl. edzéssel, diétával (sajnos sokszor önsanyargatással), hosszadalmas haj- és bőrápolásal, mindennapos egész testes borotválással (ez mondjuk mindenkire igaz, de azért vannak, akiknek alapból ritkásabb a szőre) stb. Én az utóbbi típusba tartozom, tehát őszintén elég sokidőt és energiát vesz igénybe, ha úgy akarok kinézni, ahogy szeretnék,
(Véletlenül elküldtem, bocsi)
... és jól esik, hogy valaki legalább értékeli, hogy ennyit törődünk magunkkal, és látszik az eredmény. :D
Egyébként pedig szerencsés vagyok, hogy olyan a genetikám, hogy legalàbb munkával jól nézek ki. Hidd el, rengeteg lány küzd problémákkal, például komoly aknéval, akik akármit csinálnak, nem lesz szép a bőrük, csak az ilyen lányokat észre sem veszed. :/
"és jól esik, hogy valaki legalább értékeli, hogy ennyit törődünk magunkkal, és látszik az eredmény. :D"
a kérdés, hogy KI?
Változó, ezekbe ki mennyit invesztál.
Én pl. muszáj vagyok edzeni, mert napi 8 órát ülök, és majd' leszakad a hátam, ha nem tornázok, jógázok és edzek rendesen mellé. Nyilván üdítő, ha mellé még formásodok is.
Az ápoltság meg nem olyan nagy valami, hát én olyan vagyok, hogy mocskosan, piszkos hajjal nem megyek ki utcára.
De ez nem egy tipik női dolog, férfiak is meg tudják ezeket ugyanúgy csinálni. Aki edzeni akar és ápolt lenni, az megoldja. Akkor is, ha férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!