Hogy érjem el hogy felfedezzenek modellként?
Figyelt kérdés
Hogy érjem el hogy rámírjon mondjuk facebookon egy ügynökség? A szüleim nem veszik komolyan hogy modellkedni szeretnék talán ha “felfedeznenek” jobban hinnenek bennem... amugy a mereteim megvannak (174 magas, 83,60,90), vastag szemoldok karakteres arccsont. Ja es a visage vagy attractive erdekelne a legjobban2020. ápr. 26. 13:09
11/12 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én egy másik ügynökség, az Omg Model Management scoutja vagyok.
Megértem, ha a szüleid nem szeretnének csak úgy beleengedni a modellvilágba főleg egy hatalmas ügynöksegnél. Kezdetnek én is egy közepesebb ügynökséget ajánlanék ahol többet tudnak veled foglalkozni.
Először is beszélgess velük.
Ha további segitségre van szükséged vagy esetleg az Omgis érdekelne irj priváto!
Üdv:egy model scout
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!