Akik nem mernek jeletkezni ügynökséghez: miért nem mernek?
Tegyük fel,higy van egy mások szerint modell alkatú lány,de ő maga nem hiszi el, vagy elhiszi de mégsem jelentkezik egy ügynökséghez sem. Miért?
Mármint,szerintem az embernek nincs veszteni valója,hiszen a valódi ügynökségek pénzt úgyse kérnek,ha pedig natalántán visszautasitják, akkor is lehet hobbimodell bárkiből.
Kérekszépen egy véleményt erről a dologról. Egy barátnőmnek nagyon jó esélyei vannak, s szeretnék segiteni neki,mert ő is szeretne modell lenni de nem mer jelentkezni.
Szeretném az ő szemszögét is jobban megérteni 😅😊
Előre is köszi.
Szia! Nagyon ismerős a helyzet. Mindig is megvolt a magasságom, alkatom a modellkedéshez de hiába mondták a barátaim hogy jelentkezzek egyszerűen féltem a visszautasítástól. Attól tartottam hogy ha nemleges választ kapok még kevesebb lesz az önbizalmam mint azelőtt, és ezért inkább csak úgymond kínoztam magam azzal hogy modellek videóit, beszámolóit, képeit néztem,hallgattam, és azt mondtam magamnak "Á ez nekem úgysem sikerülne". Őszintén szólva biztos vagyok benne hogy ezzel kikészítettem a barátaimat😅. Viszont aztán egyszercsak megváltozott valami a gondolkodásomban. Rájöttem hogy ha tényleg ezt akarom, akkor mit ülök itt és siratom magam, ennek semmi értelme hiszen ezt akkor is tehetem ha visszautasítanak, és akkor legalább lesz is rá okom. Úgyhogy összeszedtem minden bátorságomat és jelentkeztem (mondhatom életem legjobb döntése volt😊). Próbáld meg megértetni a barátnőddel hogy nincs mitől félnie, és ha tényleg ezt akarja akkor muszály egy kicsit kilépnie a konfortzónájából, és próbálkoznia, mert egy modell nem bújhat el mások mögött, hanem előre kell lépnie hogy megmutassa a szépségét, magabiztosságát másoknak.
Remélem tudtam segíteni, 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!