Tényleg modell alkatom van?
Elég sokan mondták már hogy modell alkatom van(barátaim,rokonaim) érdekel hogy tényleg az van e vagy csak úgy mondják. Szóval 172 cm vagyok és 58 kg. Méreteim:77-64-87
Szerintetek tényleg modell alkat vagyok?
Szia!
A méreteid nen teljesen stimmelnek.
Ha már 16 elmultál, kicsit magasabbnak kell lenned, minimum 173-174cm-nek de a tuti az a 175cm.
Illetve a derekad túl széles, maximim 62cm-nek kell lennie.
Ehhez egy karakteres, szép arcnak is társulnia kell.(pl erős állcsont)
Távolülő, nagy szemek, természetes szemöldök, telt ajkak előny.
Sajnos mai napig előny a világos bőr, vagy a nagyon sötét. Ha csak közepesen kreol a bőröd de nincs egzotikus arcod, nem sok esélyed van.
A hajadnak vagy festetlennek vay természetes szinüre festve kell lenni.
És persze magabiztosnak kell lenned..
Egy model scout vagyok, ha további segitség kell, irj nekem priviben 😊
Előző! És szerinted a kérdező tehet róla, hogy mekkora melle van? Mért kell bántanod egy adottsága miatt?
Nem láttok hasonlóságot.
Nekem is hasonló alkatom van, én nem láttom magam modell alkattnak mert nem annyira hangsúlyos a derekam mint nekik. Egy ismerősöm tényleg modell és neki 58-as derékkal 89-es csípője van.
Szerintem nem.
Ha az lenne, nem a GYIK-re jöttél volna, hanem egy profi ügynökséghez. Plusz, még ha meg is van a kellő alak, az arcod tök átlagos, esetleg csúnyácska lehet, ami megmagyarázza miért nem akarsz feltölteni képet.
A barátok, rokonok csak udvariasak és elfogultak voltak veled,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!