Webcam oldalakat ajánlanátok? Webcam model vagyok.
1 éve a Jasminon. De arra elég a kereset, hogy albérletet fizessek és nagyon szűkösen megéljek.
Másik oldalt keresek. Melyiket ajánlanátok?
Ugye itt a 25-30%-át kapjuk aztán 35%-ott néhány napig a megkeresett összegnek. 600 forint/perc, amiből a 30% az enyém tehát 180.-Ft... És 3-4 perc alatt kenytelen vagy mindent csinálni, mert nem lehet ennyire húzni az időt, MINDENT, utána már nem tudsz újat mutatni. És akkor még ezer ft-ot sem keresett az ember. És jó, ha 2-3 óránként akad egy, aki szeretne pont téged, pont engem... Mindezt úgy, hogy dupla profillal nyomom.
Az elején 250.000.- volt kb az elvárt alap berendezés ehhez a munkához. (Megfelelő ágy, hozzá éjjeliszekrények, kritériumok közt szereplő falburkolat, izzók, lámpák, kamera, HD fotó/video sorozatok...)
Másik oldalt keresek.
xhamster.live?
De modellek neveire rákeresve kismillió kamerás oldal bejön, valószínű egyhuzamban mennek több oldalon olyankor a modellek kamerával.
Chaturbate-et nem nézted még? Kicsit más a koncepció, de sokan jól keresnek vele.
Amúgy ha már úgyis "mindent" is szoktál csinálni kamera előtt, akkor nem gondoltál még arra, hogy élő pasikkal szexelj? Nem muszáj fűvel-fával. Ha csinos vagy, kiválaszthatsz pár sugar daddy-t, aki neked is vonzó és szimpi és jó pénzért csak velük szexelnél.
Ha szerencséd van, még egzotikus nyaralásokra is elvinnánek magukkal. ;-)
Szia, Hányan szokták 1 nap rád kiverni?? Mutat statisztikat?? Milyen a c2c resze??
21/L
MFC, Streamate, Streamray, Flirt4Free. Nálunk ezek voltak a legjövedelmezőbbek, amikor operátorként nyomtam pár éve, nem tudom, hogy ma mi a helyzet a piacon, de ezekre érdemes ránézni. Esetleg érdemes még megpróbálni a Clips4sale oldalt, ahol videókat "adhatsz el" magadról.
Köszi!
MFC re a regisztráció kész, viszont most épp az ip címem miatt nem enged élőzni, az országom miatt vegyem fel velük a kapcsolatot, ezt írja.
Streamray on kevesebben vannak mint a Jasminon, de megyek élőbe már.
A többit még jóváhagyják...
A Clips4sale ról kiküldték, melyik oldalra lépjek be a nicknevemmel és a jelszavammal, de az elutasítja azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!