Miért pózolnak női katalógusba úgy nők, mintha pasiknak, leszbiknek, biszexeknek készülne egy-egy fotó? Pl. My77, missq modelleknél látom ezt.
Néha szívesen vásárlok egy-egy darabot a fent leírt márkáinak ruháiból. Egy ideje viszont zavart valami és most jöttem rá,hogy mi.
Ez a modellek beállítása és póza.
Más érzett hasonlót,de nem tudta szintén mi a zavaró ?
Szerintetek ,mi értelme van ennek?
Más valakinek is eszébe jutott ez ?
Tudsz linkelni egy példát?
Követem az említett márkàt instàn, és én nem látok ilyen képeket, mint amiről beszélsz.
Nem szoktam ilyeneket nézegetni, de nagyjából értem, mit szeretnél kifejezni.
Azért egyébként, amiért a filmekbe is be kell rakni egy gömbölyű popót vagy két fedetlen keblet: az ösztöneidre hat. A legősibb ösztönök egyikére, a szexualitásra.
A felsoroltak a nyálukat verik a modellekre, de akkor a heteró csajoknál miért működik a dolog? Azért, mert a heteró nő beletudja magát képzelni. Ő látja, hogy ez a nő szexuálisan vonzó abban a fehérneműben, valószínűleg el tudja csábítani benne a kiszemeltjét. A heteró nő pedig felszívja a bögyét, meg tellik önbizalommal és elhatározza és/vagy el hiszi, hogy ő is képes erre egy ilyen fehérneműben.
De amúgy elsülhet ez fordítva is, érezheti magát a heteró nő nullának egy modell csajt látva, ahogy a leszbikus nő és a biszex nő is. Vagy az utóbbi kettő plusz a heteró pasas is lerakhatja a katalógust, hogy köszi, neki ilyen nőkre nincs igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!