Modellkedeshez muszaj modell suliba mennem?
Figyelt kérdés
Most hivtak fel egy ugynokseghez es nagyoon boldog vagyok:)))))
Viszont jovore kozepsuliba megyek, de mehetek sima szakkozepbe vagy modellsuliba krll mennem? Igazabol szivesen mennek modell suliba csak a tanárok reakciojatol felek...
Gimibe nem vennenek fel mert szin harmas vagyok.
2019. júl. 30. 20:17
2/9 A kérdező kommentje:
Kasszandra stúdió
2019. júl. 30. 20:49
3/9 anonim válasza:
az ilyen "ügynökségek" lehuzosak, modellekdes nem egy oylan szakma amit iskolaban sajatitasz ezl. Magyarországon kb 5 professzionális fontosabb ügynökség van (vm, visage, attractive, crisp, face, roster, highlight) nem kérnek pénzt a regisztraciooert es soha nem kell tenyleg fizetni semmiért, felepitik a portfoliod felepitenek kulfoldi munkakra stb
4/9 anonim válasza:
Kasszandra csak arra jo hogy kifizess tobb szaz ezret par kepert es ennyi. Nem leszel tole modell! Ezt verd ki a fejedbol🙄elottem mar felsoroltak azokat az ugynoksegeket amik tenyleg modell ugynoksegek.- a tobbi csak lehuzas.
Es nincs olyan, hogy modell iskola.... ezt nem tanuljak iskolaban
5/9 A kérdező kommentje:
De azert ugye nem mindenkit hivnak fel? Kezdtem kulonlegesnek erezni magam
2019. júl. 31. 10:50
6/9 anonim válasza:
Sajnos csak penz lehuzas. Hanyagold oket. Modell iskola meg nincs:)
8/9 A kérdező kommentje:
A modell sulira csak en gondoltam. Nem ok mondtak. Most amugy annyira elvagyok keseredve mert meg soha nem volt ilyen hogy felhivtak volna.. :(
2019. júl. 31. 17:28
9/9 anonim válasza:
Azert ne legyel elkeseredve, max szerzel tapasztalatot de ne verjenek at azert. Figyelj az etrendedre, a borodre, sportolj. Inkabb te keress tobb ugynokseget es erdeklodj, ne add fel elsore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!