Vettem hajat magamnak és keratin lapos! Nincs hő illesztőm de hallottam már arról hogy hajvasalóval is megbírom oldani a dolgot!? Ez igaz? Nem akarok fodrászhoz menni mivel drágában rakná fel a hajat mint alapból a haj volt!
ez butaság.
én ezzel foglalkozok. hajvasalóval nem lehet megcsinálni. főleg magadnak nem tudod gyakorlat nélkül.
ha drágának tartod, menj másik szakemberhez, aki talán olcsóbban csinálja.
Jól hallottad a hajvasaló meg tudja olvasztani a keratin lapocskákat, viszont túl nagy a felülelete és nem tudnád összenyomni se picire az illesztési pontokat és nagyon csúnya lenne..főleg, hogy magadnak csinálnád, beakad 1-2 hajszál és az fájni fog nagyon ( tépheted ki )..
menj el szakemberhez, vagy hagyd az egészet..
Egy fodrász tanuló nem tudná megcsinálni, sőőt ez mezei fodrász sem... Ezt külön ki kell tanulni.. Bár ha megvannak a kellékek egy ügyes kezű ember is megtudja csinálni.. Amúgy próbáld meg hajvasalóval 1 tincset.. rájössz, hogy nem olyan egyszerű.. anno énis kipróbáltam hajvasalóval.. Nem volt kellemes élmény.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!