Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ma csináltattam egy dupla...

Ma csináltattam egy dupla helix piercinget. A fertőtlenítésnél gondban ütköztem. Valaki ért hozzá?

Figyelt kérdés
Ma csináltattam egy dupla helix piercinget. Kaptam egy tájékoztató papírt, amiben mindent leírnak hogyan is kell kezelni, ám megakadtam egyetlen egy szónál amikor a tisztításos műveletet akartam végbe vinni. "mozgasd naponta 3x 4x" Mit is értünk mozgatásnak? Azt, hogy körbe fordítjuk magát a piercing karikát? (amit mellesleg nem merek, annyira sajog) Vagy esetleg azt, hogy csak mozdítsuk meg fel, le és ennyi. Lehet én akadtam fenn egy apró részleten és nem nagyon számít.

2019. júl. 17. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Rengeteg sok eszed van.
2019. júl. 17. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell mozgatni, csak kend be naponta 3-4X hidrogén-peroxiddal
2019. júl. 17. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Ne mozgasd. De alapból, karika nem volt a legjobb ötlet rögtön az elején. Csak szimplán annyit csinálj, amit az előző válaszoló is írt. 3x-4x hidrogén-peroxid vagy Octenisept.
2019. júl. 17. 22:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors és hasznos válaszokat! :)
2019. júl. 21. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!