Nyaralás előtt pár alkalommal elmenni szoláriumba?
Vagy hogyan barnuljak elő, hogy ne világítsak a strandon?
Eléggé fehér a bőröm.
#10, neked eszed annyi van, amennyi látszik... :D azért van szinte mindenhol lepontozva a válaszod, mert olyan rohadt hasznosnak találják a karotin megoldását barnulásra. 🤣
Az pedig a te egyéni bajod, hogy szöveget nem tudsz értelmezni. 😊 Hol írtam azt, hogy a karotin NEM EGÉSZSÉGES?? Sehol! 😅 Tisztában vagyok azzal, hogy egészséges, nem is azt írtam, hogy nem. 😂 De a kérdező nyaralni akar menni, előtte szeretne egy kis színt. Te már ebbe is beleokoskodtál, hogy 1 hét alat úgyse tud alapozni, de ki mondta ezt is, hogy 1 hete van nyaralásig? Beégtél, mert ilyen sehol nincs és leírta, hogy 2 hónap múlva megy. Nos, azt hitted 1 hét alatt akar egy kis színt, szerinted erre lesz hatással a te megoldásod? 😅 Cseppet sem, ha pedig csak úgy leírtad, akkor a kérdés nem ez volt. ;) De neked aztán teljesen mindegy, ha kitennék egy kérdést, például arról (mondom: PÉLDÁUL, mert előző hozzászólasomban sem értelmezted a húsnál a "pl." kifejezést), te ahhoz is ezt leírnád....
"A te dolgod és bajod, ha csak húst eszel, alig zöldséget, és nem viszed be zöldségek által vitamint, erre ne légy büszke." Drágaságom, áruld már el, hol írtam ezt! Példát írtam, hogy eszek húst! És akkor már húson élek? Gratulálok a szövegértelmezésedhez!
Fehérbőrű vagyok? :) Tényleg?? Mesélj még! 2-es bőrtípus vagyok, de köszönöm, hogy hozzászólás alapján te ehhez is ilyen "profin" értesz! Világos a bőröm, de nem falfehér, télen is százszor fehérebb bőrűek jönnek velem szembe! Hasam, karom simán barnul. Egyedül a lábam nem, és ez szoliban is így volt, hisz igen, jártam oda is! ;)
Na gratulálok a rengeteg dolgodhoz! Tudod elmegyek reggel melóba, végzek 16 órakor, rohanok a bölcsibe, oviba, hazaérek, tanulok az egyik gyermekemmel, főzés másnapra, napi takarítás. Teljesen mindegy, hogy én mit akarok, mire legyen időm, mert rohadtul nincs semmire! Nyáron ha szünet, akkor rohanjak meló után a mamához, hazaérek 17-18 órakor, foglalkozzak a gyerekeimmel, párommal. Valószínű arra van időm, amire csak akarom, aha. :)
Azt is ki mondta, hogy soha nincs időm? 😅 Én is megoldom, hétvégente. Csak nekem vannak sokkal fontosabb dolgok, mint a napozás, jó, hogy neked annyi dolgod van, hogy van rá időd, örüljél, hogy megteheted, ahogy a szobában napozást is. 😄 Mondjuk ha én egy átlagos hétköznap beérek a szobába, hogy 10 percre leüljek, akkor valahogy nem este 7-kor fogok lefeküdni a szobába napozni...
Persze, önbarnító hátránya, hogy kopik. Ez van, nem lehet egyelőre mit tenni ellene.
De amúgy te teljesen emberi dolgokat nem csinálsz?? Mosás, tisztálkodás, deok használata, stb? Fogmosás, főzés? Tudtad, hogy mindben van egészségtelen anyag?? Ilyen felfogással, amit te írsz, kár levegőt menni. Kimegyek Pesten és úgyis szmog van, nem is értem minek mozdulok ki a házból, úgyis egészségtelen. Kidobom a parfümóket is, úgyis vegyszerek.... 🤦♀️
A rengeteg smiley-k csak a gyerekes viselkedésedet tükrözik, hogy pl. mennyire komolytalan vagy. Mi lenne, ha smiley-k nélkül írnál? Belehalnál?
"Valószínű arra van időm, amire csak akarom, aha. :)"
Te vállaltál ennyi gyereket, akkor ne panaszkodj kérlek. Nem volt kötelező három gyereket szülni. Viseld tetteid után járó következményeket. Ha meg ennyit szerettetek volna, akkor meg nem értem, hogy miért viselkedsz így.
Mindent te csinálsz? Sajnállak. És párod hol van? Segít a gyereknevelésben, házimunkában, megy a gyerekekért, bevásárol, főz?
"De amúgy te teljesen emberi dolgokat nem csinálsz?? Mosás, tisztálkodás, deok használata, stb? Fogmosás, főzés? Tudtad, hogy mindben van egészségtelen anyag?? Ilyen felfogással, amit te írsz, kár levegőt menni. Kimegyek Pesten és úgyis szmog van, nem is értem minek mozdulok ki a házból, úgyis egészségtelen. Kidobom a parfümóket is, úgyis vegyszerek..."
Az önbarnító krém nem létszükséglet. Nagyon sok természetes összetevőkből készült szappanok, samponok vannak, pl. a yamunás termékek. Hangsúlyozom, nem a kifogásokat kell keresni, hanem a megoldást. Pl. hogy hogyan tudj káros anyagok nélkül élni, vagy a lehető legkevesebbet bevinni a szervezetedbe.
De aki nem keres, az nem is talál megoldást. Nem akarásnak nyögés a vége.
A válaszaim meg legtöbbször nem azért vannak leszavazva, mert haszontalanok, csak sokaknak nem tetszik az igazság, amit írok, mert nem egyezik a véleményünk, vagy mert a kis egójának nem tetszik az, ahogy írom.
És figyelj, az, hogy valaki meg nem tud minden információval telve kiírni egy kérdést, akkor meg ne csodálkozzon, ha nem olyan választ kap, amilyet szeretne. Illett volna a kérdésbe feltüntetni, hogy van még 2 hónapja. De egyébként meg már nyár eleje óta alapozhatott volna heti egy-két órát és akkor kilőve a szolis b..romság.
Az a baj, hogy az emberek többsége lusta az agyát használni gondolkodásra, csak a könnyebbik utat akarják keresni.
Na elérted azt a szintet nálam, ahova én nem süllyedek le! :)
Szánalmas vagy, 1. 2 gyerekem van, hol láttad ezt is okoska, hogy 3????
"végzek 16 órakor, rohanok a bölcsibe, oviba, hazaérek, tanulok az egyik gyermekemmel", ergo ha tanulok az egyikkel, akkor még 2 van?? 🤦♀️ te tényleh egy eszetlen vagy!
Nem mellesleg, aki képes is írni egy családról, az tényleg bemutatja a saját érettségi bizonyítványát! Hol látod te, hogy én sérelmezem, hogy KETTŐ, stimmel?! 2! gyermeket szültem?! Sehol!!! Mindkettő tervezett volt, és így teljes az életünk! A párom mit csinál? Vállalkozó, sajnos ő tényleg nem ér rá, hogy kifeküdjön a szobába napozni! :(( Melóba utazik közel másfél órát, és HELYETTEM mindent intéz a jövőbeli házunk körül, mivel építik át! Hazaér kb 18 órakor, elvégzi a FÉRFI munkát + ha ő megy bevásárolni, akkor még később ér haza, mint 18 óra! Na ezt csinálja a párom! Tudom nem otthon lógatja a lábát, hogy a felesége napozni tudjon. 😂😂 (látom tetszenek az emojik, kicsit modernizálhatnád magad, tökéletesek érzelmek kifejezésére! Így annyit írok, amennyit akarok... 😂)
Na és azzal tisztában van, hogy ha ennyire véded magad még egy szappantól is, hogy nem veszed meg, csak a természetes összetevőket, azzal rohadtul nem csak jót teszel? 😂 Ugyanis amit te csinálsz, hogy mindentől elzárkózol, ami vegyszer, meg kémiai összetevő...1 hétre kórházba kéne feküdnöd, szerintem ott ki sem bírnád.
A válaszaid pontosan azért vannak lepontozva, mert világi nagy idiótaságokat írsz! Mint ahogy ítélkezel most is, hogy minek kellett nekem 3 gyerek, ha aztán panaszkodok. Ember, 2 gyerekem van, mondjad már el, hol panaszkodtam! Inkább van boldog családi életem, minthogy egy se legyen, de időm legyen mindenre, kifeküdni a szobába napozni (ezen behalok 😅), de gondolom ez számodra ismeretlen fogalom es azért van benned okoskodás, nevetséges ítélkezés, mert neked nincs boldog életed. Különben nem elemeznéd ki mindenhol, mindenki hozzászólását, aki nem ért veled egyet (az is ritka aki veled egyetért 😅), nem mellesleg a legszebb hivatás édesanyának lenni, de gondolom neked fingod nincsen erről sem, egy bepunnyadt ember lehetsz te. :)
Igen, bocsi, félreértelmeztem, azt hittem, hogy a 3. gyerekkel tanulsz..
Abban is igazad van, hogy a smiley-k érzelmeket fejeznek ki. Namár most mivel te nagyon sok röhögő smiley-t használsz az alábbi lehetőségek miatt teszed:
1. tényleg ennyire nevetségesnek találod, viccet csinálsz az egészből és csak ezért reagálsz így
2. a frusztráltságodat akarod ezzel leplezni, mert belül sík ideg vagy és csak kívülről akarod mutatni a keményet, hogy mennyire vidám vagy és nevetségesnek találod az egészet
Ha ennyire irritál a személyem, akkor miért reagálsz még mindig?
Mivel még mindig nagyon lovagolsz a szobában való napozáson, ez is jelentéssel bír.
Frusztrál téged és irigy vagy rám, mert ilyen egyszerű dolgot találtam ki, megoldást a napozásra, ami neked eszedbe se jutott és ezért illeted különböző jelzőkkel és írod le minden kommentednél. Hiába akarsz majd itt magyarázkodni, hogy de nem, meg stb.. akkor miért foglalkozol még mindig vele?
Nemcsak én nem tudok ezek szerint mondatokat értelmezni, te se tudsz.
Hol írtam, hogy én csak és kizárólag természetes összetevőkből készült termékeket használok? Sehol. Amit írtam, az csak egy példa volt. Igaz, yamunás szappant használok, de csak ennyi. A szép hosszú hajam miatt nem engedhetem meg, hogy 200 ml-es samponért 1500 Ft-ot fizessek.
"Hol látod te, hogy én sérelmezem, hogy KETTŐ, stimmel?! 2! gyermeket szültem?!"
Az egész szöveged tele van frusztrációval, hogy nekem mennyi szabadidőm van, neked meg csak hétvégén, igen, még párommal nincs gyerekünk, amikor meg lesz, csak egyet vállalunk, nem kettőt. Ahhoz képest, hogy azt írod, hogy hétvégente van szabadidőd, akkor hogyhogy van arra időd, hogy kisregényeket írj ide hétköznap? Na, és akkor máris igazam van, hogy mindenki arra szán időt, amire akar. Bocsi.
Hisz ezt írtad: "Teljesen mindegy, hogy én mit akarok, mire legyen időm, mert rohadtul nincs semmire!...Valószínű arra van időm, amire csak akarom, aha. :)" Akkor erre hogyhogy van? Mert ezt akarod és gondolom nem 2 perc leírni egy ilyen hosszú kommentet, amiket írsz.
És egyébként figyeld meg, hogy a köztünk történt beszélgetésben én végig nyugodt hangnemben válaszoltam, tiéd viszont tele van frusztrációval (vajon a sok röhögős smiley-k mire utalnak?), folyton jössz a napozós dolgokkal (beakadt nálad a lemez?), lekezelő stílusban beszélsz ("Mesélj még!"). Lehet, hogy néhány dolgot félreértettem, azonban válaszaim csak tanácsadásra szolgáltak, megoldást keresek mindig és nem kifogásokat.
Mindegy, én a témát lezárom. Legyen további szép napja mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!