Jól állna nekem a sötétbarna/fekete haj?
Figyelt kérdés
Jelenleg platinaszőke vagyok,de gondolkodom sötétbarnán vagy feketén.Barátaim szerint a szőke nekem a legjobb,de ez a hajszín nem maradhat hosszú távra,mivel nagyon tönkretette már így is a hajam.
Képek:
2010. júl. 10. 23:35
1/11 anonim válasza:
Szerintem a sötétbarna haj jól állna a képen látható hölgynek, ha te vagy az akkor gratulálok. ;)
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
egyértelműen a sötétbarna álna a legjobban!:d amúgy meg nagyon csinos vagy:D
4/11 anonim válasza:
szerintem is jól állna! de nem az a természetellenes fekete, inkább a sötétbarnát ajánlom :) egyébként a szőke is állati :)
5/11 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jól állna neked a sötétbarna haj. :) Amúgy tényleg nagyon szép vagy. :)
6/11 anonim válasza:
gyönyörű vagy, szőkén is, de szerintem a barna is remek lenne. nagyon szép a szemed:)
7/11 anonim válasza:
így szőkén szerintem nagyon tuti, bár nekem a barnák jönnek be igazán, de neked talán jobban áll a szőke. szerintem
22f
8/11 anonim válasza:
Először is..Gyönyörű vagy!!!:)
Másodszor...Mivel barna a szemed,szerintem a barna is nagyon jól állna :)
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
A barna nem lenne rossz, de inkább világos, vagy középbarna. Amúgy szerintem nem lesz olyan jó, mint szőkén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!