Hol tudok venni napernyőt (olyat, mint az esernyő)? Fényvédelemhez kell.
Kieg. : _Nem_ strandernyő, _nem_ kerti, _nem_ teraszra, _nem_ babakocsira, stb.
Mint az esernyő, kézben vihető, összecsukható, csak napernyőben. És olyan anyagból, ami fényvéd.
Előre is kösz minden segítséget.
Hali!
En 34 evekig kerestem (kis tulzassal, mert ennyi eves vagyok..:)) csipkes napernyot.
Eloszor antikot, mert 100 even at egyaltalan nem gyartottak ilyet. Az antik ernyok mar nincsenek forgalomban, ugy latszik evtizedek ota vegleges gazdaiknal gyonyorkodnek bennuk.
Azutan magam akartam kesziteni: ernyotanfolyam szinten nincs az orszagban evtizedek ota, ernyokeszito mestert sem talaltam ennek megfeleloen...De aztan USA-bol tudtam rendelni ujonnan gyartottat!
6félét is vettem magamnak, igy alkudni is tudtam, es keszulok, hogy jovore ujabb 10 fajtat veszek.
Amik eddig a kezemben voltak, azokrol van foto mindrol!:)
És van is még eladó egy rozsaszin es egy fekete:
Tehat tolem lehet venni.
3 kulonbozo fazon van, 10 kulonbozo szin.
Mar csak a fenti 2 van, ami elado, mert a tobbit hasznalom.:)
De jovore tudok mutatni barack, piros, kék és zold szinut is, vagy keresre tudok ujra rendelni a nalam hasznalatban levo ekru, feher, lila es rozsaszin szelu ernyokbol. De oktober elott nem erek ra evvel foglalkozni.
www.expressz.hu-n ird a keresobe: csipkés nosztalgia
A kozvetlen link ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!