Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki?

Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Múlt hónapban voltam körmösnél és nagyon megtetszett ez az egész folyamat és az jutott eszembe, hogy én is szívesen kipróbálnám. Gél lakkot szoktam csináltatni és utánanéztem az ilyen otthonra is megvásárolható gél lakk szetteknek viszont annyi van belőlük, hogy konkrétan elvesztem. Persze nem ezt szeretném hivatásomként csinálni, fiatal is vagyok hozzá bőven csak érdekel, hogy én mit tudnék kihozni ebből. Tehát a lényegre térve. Mennyire nehéz ezt az egész műveletet elsajátítani? Milyen szettet ajánlatok és pontosan mi kell hozzá? Melyik márka az amelyik elfogadható áron adja a termékeket? A válszokat előre is köszönöm! Szép estét!

2019. júl. 12. 22:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Én pár éve vettem, a Crystal Nails géllakk kezdőszettet választottam. Volt benne egy nude színű egylépéses géllakk, egy előkészítő folyadék, egy fedőlakk, egy buffer, és pár körömágybőr leszedő dolog is, plusz egy nagyon egyszerű és kicsi lámpa. Az árára őszintén nem emlékszem, szerintem 10 ezer körül lehetett, de biztos könnyen megtalálod a neten, One Step crystalac starter a neve pontosan. Egyáltalán nem volt nehéz vele dolgozni, nekem kifejezetten rossz a kézügyességem, mégis elsőre elég szép lett az eredmény, persze csak egyszínűre festettem.

Na de bevallom összesen kb. ötször használtam a készletet, több oka is van ennek:

-vettem ugyan külön egy leoldó folyadékot, nem oldotta le rendesen, és nekem nagyon macerás volt leszedegetni

-az egy lépéses készletet vettem, ami olcsóbb és nem kell annyi réteg, így nagyon gyorsan megvan az egész, ami pozitív, DE az igazán szép színek mind több lépésesek voltak a boltban ahol voltam, bár azóta ez lehet változott

-drága egy szín, több mint 2000 forint

-ha díszíteni akarod, az még sokkal többe kerül

Szóval összességében visszatértem a körmöshöz járáshoz, bár drága, de nekem időben jobban megéri, sokkal kényelmesebb, és mégiscsak szebb az eredmény és tartósabb. Amit én készítettem, 2 hétig tartott, körmöshöz 3 hetente járok.

Akkor ajánlom neked, ha:

-van sok türelmed és szeretsz pepecselni

Vagy

-egyszerű körmöket akarsz, és megelégedsz azzal, ha pár színt váltogatsz (ebben az esetben szerintem jó választás, mert tényleg egyszerű megcsinálni)

Ezek a tapasztalataim, igyekeztem összeszedni, bocsi, ha összeszedetlen, leírtam ami eszembe jutott így hirtelen. :D

Remélem azért valamennyit segít a döntésben. :)

2019. júl. 13. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!