Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti milyen táskát ajánlotok...

Ti milyen táskát ajánlotok gimibe?

Figyelt kérdés
Most megyek 9.-be. Kérlek segítsetek!

2019. júl. 9. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem válltáskám volt, igaz minden nap csak pár füzetet vittem. Ne kapj gerincferdülést. Fiú/lány vagy?
2019. júl. 9. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Ha lány vagy válltáskát :))

Nálunk pont 9.-ben kezdtek nevetni azokon, akik klasszikus kisiskolás iskolatáskát hordtak :(

2019. júl. 9. 20:26
 3/9 A kérdező kommentje:
lány vagyok. Bocsi ez kimaradt
2019. júl. 9. 20:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg féle táskát látok a sulis tásaimnál. Én legutóbb adidas logós táskát vettem, mert az tetszett meg, de van aki bőrhatásút hord, azok is nagyon jól néznek ki. Padtársamnak nagy és többszínű virágok díszítik, az is jól néz ki. Sokan hordanak még Vansosat vagy sima egyszínűt aminek a közepén egy szöveg van vagy egy kisebb minta. Viszont ahogy az előttem válaszolók mondták, sokan hordanak válltáskát is. De igazából az a lényeg, hogy neked tetszedjen. Még annyi, hogy szerintem néhány kitűző vagy a cipzárba becsiptetett dísz is nagyon feltudja dobni, divatosabbá tudja varázsolni a táskát.
2019. júl. 9. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

én hátizsákot hordtam, mert elég sok cuccot kellett cipelni és így ez volt praktikus

szerintem jó volt ez, hátizsákból is van ami jól néz ki és így legalább nem lett gericferdülésem a nagy súly miatt

2019. júl. 9. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyi mindent kell cipelned, mennyire vagy szabálykövető.

Nekem hátizsákom volt, sok könyvet kellett vinni. Volt olyan osztálytársnőm akit a beírás sem érdekelte ő kis válltáskával és 1-2 könyvvel járt.

Egy barátnőm más suliba járt, bérelt szekrényt és ott tartotta a dolgait.

A hátizsákok most elég divatosak, hétköznapi használatra is rengeteg lány/nő választja a váll és kézi táskák helyett.

2019. júl. 9. 23:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is gimis vagyok. Én mindig is szerettem volna egy szép kis válltáskát, vagy ilyesmi, de sajnos annyi a könyv... így, hogy a könyveim egyrészét a suliban hagyom, így sincs sok hely a táskámban... Szóval én a szimpla hátizsákot ajánlom.

Én az iskolámban sok lányt látok azokkal a tipikus női kistáskákkal. De őszintén, én nem tudom, hogy ők egyáltalán nem visznek könyveket, vagy hogy hogy fér abba bele bármi is. :D

Szóval szerintem hátizsák legyen, mert avval biztos nem lehet mellélőni. De ha meg veszel egy válltáskát, és sok könyved lesz... szóval, szerintem kezdésnek hátizsákot vegyél, max. tanév közben vagy 10.-re veszel másmilyent.

2019. júl. 10. 00:11
 8/9 anonim válasza:
100%
Nálunk a lányok 90%-a hátizsákot hord, a maradék 10 pedig klasszikus női táskát. Válltáskát senkin nem nagyon láttam még suliban ( fiúkon sem )
2019. júl. 10. 12:09
 9/9 anonim válasza:

Nem mostani kérdés, de azért valakinek még jól jöhet...

Nekem 2 éve ilyen táskám van és nagyon jól bírja.

De mindenki olyat vesz,ami neki kényelmes. [link]

2020. aug. 15. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!