Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műköröm modell akkor is lehet...

Műköröm modell akkor is lehet valaki, ha már van műkörme?

Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Bővebben? Hívtak modellnek de neked már van fent alapból?
2019. júl. 9. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem. Van egy műkörmös csaj, akihez néhány hónapja járok, de a munkája nem a legszebb. Nem drága, és gyors (nálam ez szempont), de nem precíz. Most a szülése után újra munkába áll a régi körmösöm, aki drágább is, kicsivel több ideig is tart neki, de a munkája kifogástalan. Visszamennék hozzá. De nem akarom a jelenlegi körmösömet megbántani, akkor inkább hazudok. Gondoltam azt mondom, hogy egy ismerősöm kért fel modellnek, aki most tanulja a szakmát.
2019. júl. 9. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
A kérdésed nem egyértelmű. Amit kérdeztél arra a válasz igen, lehet nem csak építésre keresnek modelleket hanem töltésre is. Ami ugye a nehezebb hiszen ki hagyná ott a jól bevált profi körmösét egy tanulóért? De mondhatod igen hogy tanuló csinálta. Viszont arra készülj, ha még mindig fennt van akkor a körmösöd le fogja szedni. Legalábbis én le szoktam szedni más munkáját. Nem fikázni akarom és nem vitatni xy körmös szakmai munkáját DE nálam a körmökre 3 hetes garancia van. Az előző pedig ki tudja milyen anyaggal dolgozott ne adj isten nincs-e gombásodva alatta stb. Csak akkor garantálom a 3 hetet ha én építem, de akkor jó szívvel. Egyébként ez nálam +500 forint leszedni az előzőt és nem fikázom soha senki munkáját. Örülök hogy engem választott és kihozom magamból a maximumot!
2019. júl. 11. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaj félre értettem kicsit a dolgot szóval a mostani körmöst nem akarod megbántani. De a helyzet kb ugyan az. Gondolom a régi körmösöd sem inkvizítor tehát nem tartozol neki magyarázattal.
2019. júl. 11. 22:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, a mostanit nem akarom megbántani. Még csak fél éve járok hozzá (előtte nem volt műkörmöm hosszú ideig, mert az eddig szülési szabin lévő helyett nem akartam keresgélni újat, aztán jött egy esemény, és kénytelen voltam) Na, és az a lényeg, hogy a kiscsaj, akihez most járok, mindig előre ír nekem időpontot amikor nála vagyok. Most megyek majd hozzá terveim szerint utoljára, de ha rákérdez, hogy írjunk-e következőt, arra kéne azt mondanom, egy ismerősöm megkért, hogy gyakorolhasson a körmömön. Csak nem tudom mennyire hihető.
2019. júl. 12. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha rákérdez mondhatod neki hogy nem. Nem rá tartozik az pedig nagyon kínos tud lenni és nem is lenne szabad egy körmösnek sem feszegetni az okát. Ha elmondod neki mert olyan viszonyban vagytok elmondod, ha nem akkor nem. Én is csúsztam bele a legelején a szakmának hogy valaki nem jött és nem jött én pedig felhívtam és kiderült hogy a férje öngyilkos lett. Ha jóban vagytok lehetsz őszinte(bár lehet rosszul esne neki) vagy mondhatod a körömmodellkedést vagy azt hogy a munkahelyeden nem engedik stb. Nekem az a legtisztább ha nem mondassz semmit(mivel nem kötelezettséged ezt ecsetelni)!
2019. júl. 12. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!