Otthoni kezdő gél lakk szettről kérnék véleményt? Érdemes venni egy laikus is meg tudja csinálni?
Nekem még csak itthoni gél lakkozásom volt, így hasonlítási alapom nincs.
Igazából nekem sokáig fent maradt, pár alkalom után pedig hasonlóan szép lett, mint amit a körmöstől várnék. Az egy problémám vele, hogy nagyon roncsolta a körmeim. A szép hosszú körmöm letört utána, meggyengült,nyilván idő után megerősödött újtlra de mégis. Nem tudom h rosszul tettem fel, szedtem le vagy a géllak alapból ilyen hatással van a körmeimre, de én emiatt hagytam abba.
Igen, én csak ajánlani tudom. Olyan kezdőszettet ne vegyél amiben 1 ujjas lámpa van, az teljesen használhatatlan.
A gél lakkozás nem nehéz vagy bonyolult, inkább csak gyakorlás kérdése.
Nekem nincs nagy kézügyességem, mégis meg tudom csinálni tartósabbra a gél lakkomat mint sok körmös helyen.
És nem kell lereszelned a régi lakkot a körmödről, ezzel gyengítve a körmöd. Tök jól lejön a lakk magától is, ha rajtahagyod rendesen az oldószert. Nekem szalonban sose várták ki h magától leoldódjon, inkább nekiestek a reszelővel.
Első! Nem a gél lakk tette tönkre a körmeidet, hanem te magad!!!
Ezért terjedt el az a tévhit, hogy a műköröm meg a gél lakk roncsolja a körmöt, mert az önjelölt körmösök otthon nekiesnek és szétreszelik a körmeiket, ha adj Isten elkezdenek máson is ügyeskedni, aztán meg terjesztik az igét, hogy “a gél lakk tönkre tette a körmöm”!🤦🏼♀️ Nem, nem a gél lakk volt!
Kérdező, akár meg is érheti, de könyörgöm ne reszelővel ess neki a körmeid mattításához, elég egy buffer, vagy egy “no buffer scrub”.
Nézz videokat, hogy hogyan kell elkészíteni, használj fertőtlenítő folyadékokat az eszközökre és a kezedre/körmeidre is, kövesd a lépéseket és sikerülhet! De ne kezd el szakképesítés nélkül máson is alkalmazni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!